Beckhamas ant banknotų? Taip gali būti tik balandžio 1-ąją

  • Teksto dydis:

Davido Beckhamo (Deivido Bekamo) atvaizdas pasirodys ant svarų sterlingų banknotų, o futbolo klubas „Arsenal“ išbando naują specialiai kairiakojams skirtą kamuolį – tai tik keli trečiadienį Britanijoje paskelbti balandžio 1-osios pranešimai.

Kasmet per Melagių dieną Didžiosios Britanijos laikraščiuose pasirodo daugybė pramanytų istorijų, todėl ir šis trečiadienis nebuvo išimtis.

„The Sun“ paskelbė, kad ant naujo penkių svarų sterlingų banknoto turėtų pasirodyti muzikos magnato Simono Cowello (Saimono Kovelo), o ant dvidešimties – futbolo legendos Davido Beckamo atvaizdai. Aktorė Helen Mirren (Helen Miren) turėtų pakeisti karalienę Elizabeth II (Elzbietą II) ant dešimties svarų pinigo.

Tuo tarpu „The Daily Telegraph“ rašo, kad Italijos Pizos bokštas bus paverstas prabangiu viešbučiu, o turistai į jį bus įleidžiami tik dvi valandas per dieną.

Laikraštis taip pat pranešė apie naują į knarkimą reaguojantį knygų žymeklį, kuris pats pažadins prisnūdusius skaitytojus, ir apie vaikų šachmatų varžybas, organizuojamas ant 38-osios lygiagretės tarp Šiaurės ir Pietų Korėjų.

Futbolo klubas „Arsenalas“ informavo išbandantis naują kamuolį, kuris buvo specialiai sukurtas kairiakojams žaidėjams, siekiant pagerinti jų taiklumą ir smūgio jėgą.

Dešiniakojis saugas Hectoras Bellerinas (Hektoras Belerinas) apie naująjį produktą sakė, kad nors „jį truputį sunku naudoti dešine koja, bet jis iš karto pagerino mano kairiąją“.

Tuo tarpu neseniai iš populiarios BBC laidos „Aukščiausia pavara“ (Top Gear) išmestas laidų apie automobilius vedėjas Jeremy Clarksonas (Džeremis Klarksonas) pasiryžo radikalioms permainoms, pranešė „The Guardian“.

Automobilių mėgėjas ketina likusią savo gyvenimo dalį skirti atsinaujinančių energijos šaltinių, saugumo keliuose ir kultūrinės tolerancijos propagavimui, nurodoma pranešime.

Jeigu gegužės 7 dienos Britanijos visuotiniuose rinkimuose nė viena iš partijų negaus daugumos vietų Bendruomenių rūmuose, sprendimą kas vadovaus šaliai, priims naujai įkurtas Nuomonių biuras. Jis atliks analizę socialiniame tinkle „Twitter“ ir pagal ją nuspręs, ko nori žmonės, paskelbė „Daily Mirror“.

„Turime užbaigti tą perdėtą pasitikėjimą nuogais faktais“, – sakė departamento generalinis direktorius Adamas Lloydas (Adamas Loidas).

„The Daily Mail“ pranešė, kad rezervatų parkų lankytojams bus teikiama automobilių įvyniojimo į apsauginę plėvelę paslauga, siekiant apsaugoti jų turtą nuo dažus braižančių ir valytuvus vagiančių beždžionių.

Apie prekybos tinklo „Tesco“ parduotuvėse numatomus pastatyti batutus, kad pirkėjai galėtų lengviau pasiekti aukštai lentynoje padėtą norimą prekę, informavo „Daily Express“.

Laikraštis „The Independent“ paskelbė, kad Lesterio universitetui bus suteiktas karaliaus Richardo III (Ričardo III) vardas, kadangi būtent jo ekspertai padėjo rasti 15 amžiuje nužudyto monarcho kapą po viena automobilių parkavimo aikštele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių