Besilaukianti šokėja S. Kniazevičiūtė: įprasto dydžio drabužiai jau nebetinka

  • Teksto dydis:

„Tuo, kas vyksta grožio pasaulyje, iš tiesų domiuosi. Perskaitau daug informacijos, karščiausias naujienas visuomet išgirstu salonuose, į kuriuos užsuku atlikti manikiūro ar pedikiūro procedūras, kai ką išmėginu pati“, – sakė pirmagimio besilaukianti šokėja, televizijos šokių projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtoja Sandra Kniazevičiūtė.

Natūraliomis blakstienomis besididžiuojanti būsima mama pasakojo, jog jas prisiaugindavo tik tuomet, kai to reikėdavo darbui, tačiau visuomet naudodavo net kelias kosmetikos priemones, kad tik tai, kuo ją apdovanojo gamta, išsiskirtų ilgumu, tankumu bei riestumu.

„Blakstienų tamsumas ir ilgumas gerokai pakeičia išvaizdą. Jų nepadažiusi visuomet sulauksi klausimo: ar tikrai gerai jautiesi?“, – juokdamasi kalbėjo S. Kniazevičiūtė.

Nustebinti sugebėjo

Natūralesnes grožio procedūras vertinanti kaunietė išbandė blakstienų laminavimą. 

„Akys iškart tapo ryškesnės, tačiau buvo akivaizdu, kad blakstienos – natūralios. Galvojau, kad manęs grožio srityje jau niekas negali nustebinti, tačiau grožio pasaulis nuolat tobulėja“, – sakė S. Kniazevičiūtė.

Jai blakstienas laminavusi lektorė Indrė Vorotinskienė pasakojo, jog tai – alternatyva blakstienų priauginimui.

Sandros blakstienas pavyko prisotinti vertingomis medžiagomis ir jos pasidarė matomai storesnės.

Įprasti drabužiai nebetinka

Neįprastą procedūrą išmėginusi S. Kniazevičiūtė patikino – šiuo metu ji labai nori puoštis.

„Kai ateinu į drabužių parduotuvę, atrodo, jog daug kas man tiktų bei tuojau pat turi atsidurti mano spintoje. Ir tik po akimirkos prisimenu – laukiuosi kūdikėlio, todėl tilpti į įprasto dydžio drabužius kurį laiką nepavyks!”, – geros nuotaikos nestokojo šokėja.

Pirmieji nėštumo mėnesiai jai buvo itin nelengvi. Dabar pykinimas aprimęs, ypatingų norų valgiams kol kas nėra.

„Tik kvėpintis tuo, ką mėgau, nelabai galiu. Uoslė itin jautri. Tačiau tai – laikina”, – pridūrė S. Kniazevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių