„BrainStorm“ pristato naują dainą apie platonišką meilę

  • Teksto dydis:

Daina „My Mind’s So Lost (On You)“ yra pirmasis singlas iš būsimo grupės „BrainStorm“ albumo, kuris pasirodys 2018 metų pavasarį. Daina parašyta bendradarbiaujant su švedų atlikėjais ir prodiuseriais Povelu Olssonu ir Davidu Larssonu.

Pasak „BrainStorm“ vokalisto Renaro Kauperio, šios dainos mintis kilo grupės gitaristui Magicui, kuris pasirinko žymaus latvių poeto Imanto Ziedonio poemą „Juodoji varna“ ir sukūrė dainą. „Ji kelis kartus buvo įrašyta ir perrašyta dar prieš tai, kai mes kaip grupė pradėjo dirbti su Povelu ir Davidu. Daina pastebimai pakito nuo pradinio sumanymo“, – sakė vokalistas.

„Kalbant apie tekstą, ši daina galėtų būti apie vyrą ir moterį – pavyzdžiui, du kolegas ofise. Abu jie turi šeimas, bet vienas kitą nuoširdžiai myli. Ši platoniška meilė abiems yra svarbi, kad galėtų matyti ir būti vienas su kitu, net nepaliesdami vienas kito ar nepasikalbėdami apie savo santykius. Ir vieną dieną ji dingsta. Pakeitė darbą ar nutiko kažkas panašaus. Ir vyras neviltyje, nes tos buvimo kartu akimirkos tapo jam esminėmis“, – sakė R. Kauperis.

Naujo albumo apipavidalinimui grupė vėl dirbs su talentingu fotografu ir režisieriumi Antonu Corbijnu. Jau įvyko fotosesija Rygoje, dainos „My Mind’s So Lost (On You)“ viršelis yra būtent iš šios fotosesijos, rašoma pranešime spaudai.

Kol ruošia leidybai albumą, „BrainStorm“ šiuo metu koncertuoja Rusijoje, kur rengia koncertus dešimtyje didžiausių miestų. Pavasarį grupė planuoja koncertus Anglijoje, Lietuvoje ir Estijoje. Vasarą grupę surengs penkis šou savo gimtojoje Latvijoje. Ankstesnis „BrainStorm“ turas Latvijoje sutraukė apie 100 tūkst. žiūrovų, grupės koncertai čia visuomet tampa didele švente.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių