Britų policija tiria P. Middleton karališkųjų nuotraukų vagystę

  • Teksto dydis:

Skotland Jardas šeštadienį tyrė pranešimus apie 3 tūkst. nuotraukų, kurios esą buvo pavogtos iš Kembridžo kunigaikštienės jaunesnės sesers Pippos Middleton (Pipos Midlton) ir kurias buvo bandoma parduoti.

Laikraščiai „The Sun“ ir „Daily Mail“ pranešė, kad iš P.Middleton paskyros „iCloud“ pavogtose nuotraukose matoma pati P.Middleton, jos sesuo Kembridžo kunigaikštienė Kate (Keit), jos vyras princas George'as (Džordžas) ir jųdviejų dukrelė princesė Charlotte (Šarlot).

Pasak pranešimų, su žiniasklaidos priemonėmis kažkoks asmuo susisiekė šifruotų žinučių programa „WhatsApp“ ir pasiūlė jas parduoti.

„The Sun“ teigimu, už nuotraukas buvo prašoma 50 tūkst. svarų (58 tūkst. eurų).

Policija pranešė: „Penktadienį, rugsėjo 23 d., policija gavo pranešimą apie, kaip teigiama, įsilaužimą į asmeninę „iCloud“ paskyrą. Pareigūnai šiuo metu atlieka tyrimą. Niekas nebuvo suimtas. Vyksta apklausos“.

33-ejų metų P. Middleton yra jaunesnioji Kembridžo kunigaikštienės Kate sesuo, išgarsėjusi pamergės pareigomis 2011 metais įvykusiose sesers vestuvėse su princu Williamu (Viljamu).

Ji yra susižadėjusi su rizikos draudimo fondo multimilijonieriumi Jamesu Matthewsu (Džeimsu Metjusu), o jų vestuvių tikimasi kitąmet. Teigiama, kad pavogtose nuotraukose vaizduojamas ir pasirengimas vestuvėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių