„Bruto ir Neto“ sugrįžimas: Prano nuotykiai pas arabus

  • Teksto dydis:

Žiūrovų širdis užkariavęs kultinis nutrūktgalvių draugų duetas sugrįžta – rudenį televizijos eranuose vėl pasirodys TV3 serialas „Bruto ir Neto 3“. Didžiulio susidomėjimo sulaukusio serialo kūrėjai atskleidžia – laukia išskirtinis ir kaip niekada linksmas bei nuotaikingas sezonas.

Šį kartą „Bruto ir Neto 3“ personažai atsidurs dar niekur neregėtose situacijose, kurios juos net nukels į egzotines šalis!

Serialo vykdančioji prodiuserė Arijanda Reinikytė tikino, kad trečiąjį sezoną žiūrovų laukia itin daug staigmenų ir netikėtumų. „Šis „Bruto ir Neto“ sezonas nuo kitų skiriasi tuo, kad jame žiūrovai išvys vieno pagrindinių herojų – Prano – priešistorę. Pasirodys, kad Pranas jaunystę leido visiškai kitoje aplinkoje – arabų šalyje, o ten būta, ohoho, kokių nuotykių...“, – šypsosi prodiuserė.

Siekiant atkurti herojaus praeitį visą filmavimo aikštelę teko „perkelti“ į arabiškas šalis. „Pranas prisimins, kaip gyveno egzotiškuose kraštuose ir ta praeitis jį prisivys. Galiu pasakyti tik tiek, kad pasivys jį ne tik prisiminimai, bet ir vienas siužeto linijai labai svarbus žmogus“, – intrigavo A. Reinikytė.

„Prie šių scenų teko išties daug padirbėti – tai buvo didelis iššūkis tiek aktoriams, tiek mums. Turėjome kažkaip sukurti arabišką atmosferą neiškeliaudami iš gimtosios šalies“, – kalbėjo A. Reinikytė.

Filmo vykdančioji prodiuserė tikina, kad arabiškos scenos – ne vieninteliai įspūdingi naujojo sezono kadrai. Ypatingų pastangų pareikalavusioje didžiausioje šio sezono scenoje, kuri kol kas neatskleidžiama, filmavosi daugiau nei šimtas statistų.

„Bruto ir Neto 3“ žiūrovus vėl nukels į įprastą lietuvišką kaimą, kuriame dedasi visai neįprasti dalykai. Keršto vedamas aktoriaus Vaidoto Martinaičio vaidinamas Pranas mintimis grįš į laikus, kai bandydamas atsisakyti alkoholio apsigyveno arabų kraštuose.

Būdamas šiltuose kraštuose Pranas išmoko maisto gaminimo paslapčių, todėl nuspręs Gaisrių kaime atidaryti restoraną, susilauksiantį neregėto populiarumo. Tačiau pagrindinis Prano tikslas bus pasipriešinti konkurentams – naujai hipsterių porai, kurių vaidmenis atliks aktoriai Karina Stungytė ir Eimutis Kvosčiauskas.

Naujajame serialo sezone – ne tik įspūdinga Prano priešistorė ir netikėta sėkmė. Serialo ašimi tampa linksmieji Bruto bei Neto, kuriuos negailestingos gyvenimo aplinkybės ir vėl atbloškia į nuošaliausią Lietuvos vietą. Nutrūktgalviai draugai vis atsiduria iki ašarų juoktis verčiančiose situacijose, iš kurių išsisukti – beveik neįmanoma.

Seriale pagrindinius vaidmenis ir toliau kuria aktoriai Šarūnas Banevičius ir Jonas Gricius, Vaidotas Martinaitis, Asta Baukutė ir kiti. Šiame sezone taip pat bus galima išvysti kitus žymius aktorius bei garsenybes – Inetą Stasiulytę, Vaidą Baumilą, Valdą Burnį, Rafailą Karpį, Viktoriją Šaulytę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių