A. Bružas ir L. Pobedonoscevas neria į TV avantiūrą: tai bus gyvenimo išbandymas

  • Teksto dydis:

Naujame LNK televizijos sezone, be naujo lietuviško serialo „Rimti reikalai“, realybės šou „Kaip Liveta pasakys“, tarptautinio plius dydžio modelių atrankos konkurso „Dydžio (r)evoliucija“, šeštojo „Lietuvos balso“ sezono, žiūrovų laukia ir  šou „Lituanos Locos. Leo ir Bružas Meksikoje“.

Aktoriai Audrius Bružas ir Leonardas Pobedonoscevas taps vedėjų duetu ir leisis į didžiausią savo gyvenimo išbandymą – neeilinę kelionę į Meksiką.

Avantiūra, į kurią neria garsūs vyrai, iš tiesų intriguoja – tai nebus tradicinė kelionių laida. Keliaudami itin ekstremaliomis sąlygomis laidos vedėjai bandys nufilmuoti geriausią TV šou Lietuvoje. Kai keliautojai papuls į tokias situacijas, kurios jiems primins jau matytas TV laidas, realiu laiku jie suimprovizuos tos laidos parodijas, o žiūrovai turės galimybę išvysti neįtikėtinai smagų rezultatą.

Anot laidos vedėjų, šis projektas jiems itin artimas širdžiai ir reikšmingas. „Tikriausiai ne daug kas žino, bet mes su Leo buvom kursiokai. Laida taps mūsų dvidešimtmečio kūrybinės meilės triumfu”, – sakė A. Bružas.

Jei reikės, miegosim dykumoje, eisim plaukioti su rykliais atvirame vandenyne, valgysim aštriausius pipirus žemėje ar rungsimės ringe su Meksikos kovotojais.

Pasak aktoriaus, į šią avantiūrą nerti galima tik besąlygiškai pasitikint savo eterio partneriu: „Su Leo turėsime būti vienas kito ramsčiai, nes esame susitarę, kad maksimaliai leisimės į visus beprotiškus iššūkius. Jei reikės, miegosim dykumoje, eisim plaukioti su rykliais atvirame vandenyne, valgysim aštriausius pipirus žemėje ar rungsimės ringe su Meksikos kovotojais. Vis dėlto, nors ir esam nusiteikę bei kartu jau įveikę įvairių nuotykių važiuodami į kalnus, į gastroles, keliaudami po Indoneziją, ši kelionė į Meksiką yra pats didžiausias mūsų gyvenimo išbandymas”.

Kaip sako patys aktoriai, šis projektas taps ne tik tikru profesiniu išbandymu, bet ir fiziniu bei emociniu iššūkiu. „Mes leidžiamės į visišką nežinomybę, o nežinomybės baimė yra didžiausia, prilygstanti mirties baimei. Jaudinamės, nerimaujame, bet kartu ir džiūgaujame, nes norime patirti nuotykių”, – kalbėjo A. Bružas.

Laidos prodiuserės Jurgitos Rakauskaitės teigimu, aktoriai jaudinasi tikrai ne be reikalo: „Žiūrovai galės stebėti ne tik gražius Meksikos vaizdus. Mes Leo ir Audriui kelionės metu paruošime tokių iššūkių, apie kuriuos jie net negalėtų pagalvoti. Bus daug emocijų, kritinių situacijų, streso ir, žinoma, juoko”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių