„Burberry“ gražuolės debiutas Holivude sulaukė komplimentų

  • Teksto dydis:

Trokštantiems per Heloviną ne siaubo ir šiurpuliukų, o romantiškų ir šiltų jausmų, šiandien į Lietuvos kino teatrus atkeliavo romantinė komedija „Su meile, Rouzė“ (angl. „Love, Rosie“), kurioje pagrindinius vaidmenis atliko žavingoji aktorė Lily Collins bei jos herojės draugą įkūnijęs  Samas Claflinas. Naujoji juosta tapo ir žinomos gražuolės, „Burberry“ modelio ir aktoriaus Bradley Cooperio mylimosios Suki Waterhouse debiutu Holivude.

22-ejų šviesiaplaukė yra žinomo Londono plastikos chirurgo Normano Waterhouse‘o duktė. Mokyklą mergina paliko būdama 16-os, kad galėtų siekti modelio karjeros. Iki tol Suki buvo labai berniukiška – varžėsi karatė turnyruose ir mėgo karstytis uolomis. Su žinomu Holivudo aktoriumi B.Cooperiu ji pradėjo susitikinėti 2013-ųjų kovą. Iki tol S.Waterhouse draugavo su garsiais muzikantais, grupės „The Kooks“ lyderiu Luke‘u Pritachardu ir „Last Shadow Puppets“ dainininku Milesu Kane‘u.

Filme „Su meile, Rouzė“ jaunajai aktorei teko merginos vardu Betani rolė. Ši mergina susideda su geriausiu pagrindinės herojės Rouzės (akt. L.Collins) bičiuliu Aleksu (akt. S.Claflinas). Tik tuomet, kai šis susiranda žavią mylimąją Rouzė suvokia, ką praradusi. S.Waterhouse vaidina įtikinamai, jai ypač tinka bohemiškas filmo kostiumų dailininkų parinktas įvaizdis.

Anksčiau aktorė yra atlikusi tik epizodinius vaidmenis, tad ši rolė laikoma didžiuoju jos debiutu Holivude. Talentingos gražuolės jau laukia ir kitas intriguojantis kino projektas. Ji pasirodys filmo „Divergentė“ tęsinyje „Insurgentė“, kur ji įkūnys heroję Marlene.

Emocionali, džiugiomis ir skaudžiomis akimirkomis mirguliuojanti graži istorija leis iš naujo įvertinti, kas yra draugystė, kas – meilė ir kada jausmai tikri. Romantiškas pasakojimas „Su meile, Rouzė“ jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.


Šiame straipsnyje: Suki Waterhousekinasfilmai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių