Buvusi oligarcho žmona rėžė, kodėl išsiskyrė su Ž. Tratu

  • Teksto dydis:

Lietuvių aktoriaus Žilvino Trato ir rusų turtuolės, buvusios oligarcho milijardieriaus Nikolajaus Sarkisovo žmonos Julijos Liubičanskajos, šeimyninis gyvenimas nebuvo ilgas. Neiškentusi apkalbų Julija rėžė, kodėl išsiskyrė su lietuviu jos dukrelės tėvu.

James Tratas, taip lietuvis save vadina užsienyje, ir turtuolė Julija po devyniais užraktais saugojo skyrybų priežastis.

Tačiau neiškentusi apkalbų socialiniuose tinkluose J. Liubičanskaja pasidalijo atviru laišku, kuriame nurodė priežastis, kodėl sugriuvo jos ir Žilvino šeima.

Panašu, kad aktoriai myli tik save, pasižymi narcisizmu ir išsiskiria kitomis su normaliu gyvenimu nesuderinamomis savybėmis.

„Jei visiems taip jau įdomu, kodėl išsiskyriau su Jamesu Tratu, paklauskite manęs pačios, o ne prisigalvokite nebūtų dalykų. Žinoma, versija „jis man buvo nepakankamai pasiturintis“ skamba įdomiausiai. Tačiau turiu jus nuvilti. Aš, laimei, gyvenime išmokau vertinti tokius dalykus kaip meilė ir dėmesys labiau nei pinigus, – rašė Julija, kuri augina jų nė vienerių metukų neturinčią dukrelę. – Pati augau be tėčio, todėl visada svajojau apie didelę, laimingą, pilnavertę šeimą. Svajojau prieš savo akis išvysti idealistinį paveikslą, kai tėvas rankose laiko dukrą, kaip maudo ją, žaidžia su ja, moko žengti pirmuosius žingsnius... Panašu, kad taip būna tik kine. Panašu, kad aktoriai myli tik save, pasižymi narcisizmu ir išsiskiria kitomis su normaliu gyvenimu nesuderinamomis savybėmis. Todėl aš nusprendžiau, kad geriau žmogų paleisti, nei veltui švaistyti savo brangų gyvenimą. Jokie pinigai, lėktuvai, jachtos ir kitos materialinės gėrybės man nebus svarbesnės už tokias amžinas vertybes kaip meilė, pagarba, šeima ir vaikai. Trokštu visą savo dėmesį skirti tam, kuris tai įvertintų ir atsakytų tuo pačiu. Mano gyvenimas – mano taisyklės".

Žilvino ir Julijos skyrybos buvo netikėtos, nes dar 2016 metų pabaigoje rusė Ž. Tratui negailėjo komplimentų.

"Jis – talentingas aktorius ir aš visa širdimi tikiu jo ateitimi. Tų, kurie gyvenime vertina tik pinigus, džiaugsmui pasakysiu: iš tiesų kol kas jo pavardės nerasite „Forbes“ sąrašuose, bet patikėkite, remdamasi savo pačios patirtimi galiu patikinti, kad tai nėra svarbiausia. Jis niekada gyvenime neleistų man jo išlaikyti. Tai tikras vyras, neįtikėtinai nuostabus, geros širdies ir tvirtas žmogus. Būtent tokį vyrą įsivaizduoja kiekviena moteris, užmerkdama akis ir prašydama Dievo atsiųsti jai antrąją pusę. Esu pati laimingiausia moteris pasaulyje, nes Dievas išgirdo mano maldas ir atsiuntė man būtent jį".

Tiesa, dar labiau už skyrybas daugeliui buvo netikėtas Julijos ir Žilvino ryšys, o jų aplinkos žmonės prognozavo, kad rusės ir lietuvio meilė netruks ilgai.

J. Liubičanskaja anksčiau buvo ištekėjusi už oligarcho Nikolajaus Sarkisovo. Su juo susilaukė trijų vaikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nebeprisikiskiakopusteliautojas

Nebeprisikiskiakopusteliautojas portretas
Gaidys tas tratas ir ziurke ta ruske kam dar apie juos rasyt nisuprantu nichujajajajaja......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių