Ch. Browną paliko mergina sužinojusi apie slaptą tėvystę

  • Teksto dydis:

Chriso Browno (Kriso Brauno) širdies draugė manekenė Karrueche Tran (Karuči Tran) palinkėjo ritmenbliuzo atlikėjui „geriausios kloties“ ir nutraukė poros santykius po žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų, jog mylimasis pernai slapta susilaukė dukrytės.

Hito „Kiss Kiss“ atlikėjas kol kas pranešimų, jog yra tėvas devynių mėnesių mergaitės, kurią jam pagimdė 31 metų draugė manekenė Nia (Naja), nekomentavo. Tačiau atrodo, kad juos patvirtino pati K.Tran, trečiadienį pasakiusi „sudie“ dainininkui viename socialiniame tinkle.

„Paklausyk. Tu galėjai pasiimti tik tiek. Geriausios kloties Chrisui ir jo šeimai“, – parašė ji atsisveikinimo žinutėje.

Pranešama, kad Nia ir Brownas jau daug metų yra draugai. Šaltiniai tvirtina, jog jie išlaikė gerus santykius ir po vaikelio gimimo.

Vaikelio motina pažįstama ir K.Tran. Svetainė TMZ.com gavo nuotrauką, kurioje abi moterys pozuoja kartu apsikabinusios 2013 metų gegužę vykusiame vakarėlyje Las Vegase, likus keliems mėnesiams iki Nia pastojimo.

Ch.Brownas ir K.Tran palaikė romantiškus santykius nuo 2011 metų.

Per tą laiką Ch.Brownas buvo trumpam juos nutraukęs dėl dainininkės Rihannos (Rijanos). Porai teko atlaikyti išbandymų dėl daugybės atlikėjo teisinių problemų, įskaitant lygtinio paleidimo sąlygų pažeidimą, dėl kurio Ch.Brownas pernai buvo atsidūręs už grotų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių