D. Montvydo gerbėjams – džiugi žinia

  • Teksto dydis:

Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. pripažintas geriausiu 2017 metų pop muzikos atlikėju Donatas Montvydas ir toliau pasiryžęs stebinti savo gerbėjus.

Gruodžio mėnesį surengęs šou Kaune, dainininkas liepos 21 d. Klaipėdoje surengs vienintelį vasaros šou „Vasara LIVE Cirkas“. Jame atlikėjas pasirodys kartu su kaskadininkais, cirko artistais ir akrobatais.

Atlikėjas sėkmingai užbaigė praėjusius metus ir juos vainikavo nauju kūriniu „Nieko verta“, kurį pristatė kartu su skandalinguoju grupės „Sel“ lyderiu Egidijumi Dragūnu. Šis kūrinys įvairiose platformose jau buvo perklausytas daugiau nei 8 milijonus kartų. Dainininkas D. Montvydas neplanuoja sustoti ir šiais metais ketina pristatyti dar ne vieną staigmeną.

„Praėjusius metus laikau pakankamai gerais, žinoma, visuomet norisi suspėti padaryti daugiau, tačiau kartais dalykai patys savaime susidėlioja. Labai džiaugiuosi dėl gruodžio mėnesį įvykusio vienintelio šou, po kurio sulaukiau gausybės klausimų, ar dar bus galima tai kur nors išvysti. Šiandien aš jau turiu atsakymai – TAIP!”, - džiaugiasi garsus dainininkas.

 

 

„Vasaros šou bus išskirtinis tuo, kad mes žinome, į ką turėtume atkreipti dėmesį ir ką patobulinti. Atkreipėme dėmesį, kas susirinkusiems gerbėjams patiko labiausiai, o ką dar galime patobulinti. Taigi, „Švyturio“ arenoje parodysime geriausią cirko variantą, kuris bus skirtas visiems – ir šeimoms su savo mažyliais, ir jau dideliems žmonėms”, – šmaikštauja Donatas.

Grandiozinį šou surengti Klaipėdoje, arenoje, dainininkas pasirinko dėl to, kad tai būtų saugus variantas dėl nenuspėjamo Lietuvos oro ir tam tikrų techninių detalių, kurios nebūtų įgyvendinamos po atviru dangumi, rašoma pranešime spaudai.

Liepos 21 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiančiame šou „Donatas Montvydas Vasara LIVE Cirkas“ skambės populiariausi kūriniai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
kai nemoki dainuot ,tai be lieka sportuot ,______ jam labai tikti rusiškų bobučių duetas ,jos dar geriau padainuoja ,o jis galėtu šalia jų sportuot ,,,sėkmės ,papūgai , kakadu ,,,

vbddefvsdver

vbddefvsdver portretas
galvojau kad nutraukia soline karjera.....zodziu neidomios zinios
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių