D. Travoltos žmona: savitarpio santykiai nenutinka šiaip sau – turi dėl jų dirbti

  • Teksto dydis:

Praėjus daugiau nei 40 metų, kai jis vaikščiojo pasipūtęs Bruklino gatvėse, filme „Šeštadienio nakties karštligė“, aktorius Džonas Travolta sugrįžo į Bensonhurstą vilkėdamas baltą kostiumą, kuriuo didžiuotųsi jo įkūnytas Tonio Manero personažas. Pristatydamas savo naują biografinę veiksmo dramą „Paskutinis krikštatėvis: Džonas Gotti“ (orig. „Gotti“), Džonas Travolta kartu su žmona, aktore Kele Preston, susitiko su gerbėjais, pozavo fotografų objektyvams ir šoko „Bee Gees“ rimtu.

Bet tai nebuvo vien tik miniai skirtas šou. 64 metų Džonas Travolta ir beveik dešimt metų jaunesnė žmona Kelė yra sukūrę tvirtą ir laimingą šeimą. Pora, kuri susitiko 1989 metais filmuojant veiksmo trilerį „Ekspertai“, susituokė 1991 metais ir išliko tikrais romantikais net ir sunkiais laikais.

„Savitarpio santykiai nenutinka šiaip sau. Tu turi dėl jų dirbti – išlikti sąžiningas ir bendrauti – ir, žinoma, nepamiršti jausti malonumą esant greta.“ – apie savo santuoką kalba K. Preston.

Aktorių porai tai reiškia malonumą dirbant kartu filmavimo aikštelėje. Džonas Travolta ir Kelė Preston netrukus kinuose pasirodysiančioje mafijos dramoje vaidina tikrą porą – Džoną Džosefą Gotį Jaunesnįjį, Niujorko gaujų „Gambino šeimos“ doną, bei jo žmoną Viktoriją Goti.

„Man patiko dirbti su savo vyru. Mes esame tai darę jau keletą kartų, bet šis kartus buvo įdomiausias, nes vaidinome vyrą su žmona, kurie visiškai skiriasi nuo mūsų.“ – teigia K. Preston.

Aktorės Kelės Preston teigimu, ji galėjo praktikuotis savo linijas su vyru per pusryčius.

„Puikus dalykas yra tai, kad namuose turėjau repeticijų partnerį!“ – priduria Kelė.

Kelė ir Džonas taip pat padėjo vienas kitam, kai filmo siužetas tapo pernelyg realus. Filmuojant gedulo scenas dėl jų personažų 12-mečio sūnaus Frenko mirties, aktoriai buvo priversti prisiminti tamsias dienas po to, kai 2009 metais nuo priepuolio mirė jų 16-metis sūnus Džetas.

„Kiekvienas žmogus gedi skirtingai. Tačiau šis jausmas mums buvo labai gerai atpažįstamas.“ – prisipažino Džonas Travolta.

Džonas ir Kelė beprotiškai myli savo vaikus – aštuoniolikametę Elą, kylančią aktorę, kuri kitąmet kartu su savo tėvu pasirodys trileryje „Nuodinga rožė“, bei septynmetį Bendžaminą.

„Mes turime namuose šiokią tokią teatro sceną, kurią naudojame linksmybėms bei parodijoms.“ – pasidalino aktorė. Natūralu, kad ir visa Travoltų šeima mėgsta šokti.

„Man patinka šokti su savo vyru. Ir jis sakė, kad esu geriausia šokėja, su kuria jam teko būti poroje.“ – lieka jausmus aktorė K. Preston.

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Gyvenimas gali tapti sunkiu – net ir tokiai palaimintai porai kaip Džonas ir Kelė, bet tol, kol jie turi vienas kitą, jie visada žengs į priekį.

Biografinė veiksmo drama „Paskutinis krikštatėvis: Džonas Gotti“ kinuose nuo rugpjūčio 10 d.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių