D. Urbonavičiūtė: gimdymas namuose pakeičia vyro požiūrį į tėvystę

  • Teksto dydis:

Kur geriau gimdyti: namuose ar ligoninėje? Ar vyras turi dalyvauti gimdyme, ar geriau jo „netraumuoti“? – apie tai bus kalbama šį trečiadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“.

Viena laidos herojų – drabužių bei interjero dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Ši ir kelios kitos laidos dalyvės tikino, jog gimdyti namuose – kur kas saugiau nei ligoninėje! Moterys tvirtino, jog iš ligoninės kone kas antra gimdyvė parsiveža daugelio mamų siaubą: bakteriją - auksinį stafilokoką. Maža to, moterys įvardijo ir kitus gimdymo namuose privalumus: jaukumas, smilkalų kvapas, jokių medikų baltais chalatais ir, galų gale, savos sienos!

Dizainerė taip pat pasisakė už vyro dalyvavimą kūdikio gimime: „Tai nepaprasta patirtis, kuri pakeičia vyro požiūrį į tėvystę“, – laidoje kalbėjo D. Urbonavičiūtė.

Moterų, pasisakiusių už gimdymą namuose, laidos pradžioje kantriai klausėsi grožio specialistė Renata Koftun. Tačiau netrukus gražuolė pratrūko: kokiame pasaulyje jūs gyvenate? Kodėl norit grįžti į akmens amžiaus?! Gimdyvei turi būti užtikrinta medicininė pagalba, o jeigu viskas vyks ne taip sklandžiai, kaip planuota? Jei gimdymas bus komplikuotas? Kas turėtų atsakyti už nesėkmes?



NAUJAUSI KOMENTARAI

yuiyuiyuiyuiyuiyui

yuiyuiyuiyuiyuiyui portretas
tos durnes visai nuprotejo su savo gimdymais ir su savo tuo "svedisku socializmu", idiotes... :-)))

VISISIŠKA...

VISISIŠKA... portretas
Jaučiasi, kad mergina neskaitė senosios literatūros. Kiek mirčių, kančių ir ligų iškentėta.... Paiso nesąmones ir juokina svietą. Pagal tokias tai , reik manyt, kad ir ligoninių bei daktarų nereikia. Užtektų plastikos chirurgų ir bobučių. Grįžtam į akmens amžių.

Tikros juokdarės

Tikros juokdarės portretas
Kai susirgsiu kokia sloga, tai atsigulu į lovą ir prašau kad man skubiai visa medicina, daktarai su seselėm į namus,nes man labai patinka drybsoti savo lovoj,dar smilkalai ir savo sienos, aišku, kad padės man greičiau išgyti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių