Dainą pristatanti D. Gutauskienė - Laisva: neįsivaizduoju gyvenimo su išdavusiu vyru

  • Teksto dydis:

Naują dainą pristatanti Donata Gutauskienė - Laisva sako neįsivaizduojanti gyvenimo su ją išdavusiu vyru.

"Jeigu taip nutiktų, vienareikšmiškai mūsų keliai išsiskirtų" – teigia atlikėja. Dešimtys tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti mergina prisipažįsta dažnai sulaukianti asmeninių žinučių su prašymais patarti arba žmonės rašo tiesiog norėdami išsipasakoti.

"Labai daug moterų Lietuvoje patiria vyrų išdavystę. Daugeliu atveju tai tampa norma. Mūsų moterys labai stiprios, viską nešioja savo viduje, patyrusios neištikimybės pažeminimą ryžtasi ir toliau gyventi su tuo pačiu vyru. Taip atsitinka dėl baimės. Aš, tikiuosi, irgi esu stipri. Man atrodo, kad gyvenime atleisti galima beveik viską, bet kaip gyventi su tave išdavusiu vyru?" – klausia Laisva.

"Mylėt tave" – tai naujasis dainininkės kūrinys, skirtas visoms su neištikimybe susidūrusioms moterims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Prasta kondicija.Netikiu,kad ji dar kam nors reikalinga.

Nesąžiningai-

Nesąžiningai- portretas
Moterys apgaudinėja savo vyrus ne ką mažiau, be to- žymiai gudriau sugeba tai nuslėpti. Jei žiuri į problema, tai patarčiau “spoksot” žymiai plačiau, kiekvienas asilas sugeba “į vienus vartus” spardyt. Kažkada pažinojau taksista, tas sugebėdavo įkalbinti daugiau kaip puse vežamų moterų ir merginų permiegoti su juo vietoj užmokesčio! Dauguma tu sutikeliu buvo IŠTEKĖJUSIOS!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių