J. Bluntas dainą „You're Beautiful“ vadina erzinančia

  • Teksto dydis:

Britų dainininkas ir dainų kūrėjas Jamesas Bluntas (Džeimsas Blantas) jį išgarsinusią dainą „You're Beautiful“ pavadino „erzinančia“ ir sakė, kad ji buvo „prievarta grūdama žmonėms į gerklę“.

Ši 2005 metais išleista daina buvo J.Blunto persilaužimą nulėmęs hitas ir karaliavo populiariausiųjų sąrašuose nuo Jungtinių Valstijų iki Australijos. Vien JAV šios dainos parduota daugiau kaip 3 mln. egzempliorių.

Tačiau J.Bluntas, buvęs karys, tarnavęs NATO pajėgose Kosove, pripažino, kad tokio pasaulinio hito turėjimas turi ir antrąją pusę.

„Buvo viena daina, kuri buvo prievarta grūdama žmonėms į gerklę, „You're Beautiful“, ir tai pradėjo erzinti, o tada žmonės pradėjo sieti artistą su tuo pačiu žodžiu“, – sakė J.Bluntas interviu naujausiam žurnalo „Hello!“ numeriui, kuris pasirodo pirmadienį.

Dainoje pasakojama apie J.Blunto nuostabą Londono metropolitene pamačius buvusią merginą su kitu vyru.

40 metų dainininkas pridūrė, kad dėl tos dainos sėkmės jo muzika buvo pardavinėjama moterims ir todėl jis pralaimi kalbant apie gerbėjus vyrus.

„Tokia rinkodara taip pat vaizdavo mane kaip nesveikai rimtą žmogų, ... o kaip žino visi mano draugai, aš visai ne toks“, – sakė J.Bluntas.

„Turiu porą pernelyg emocingų liūdnų dainų, kuriomis garsėju, bet galvoju, kad dabar tai jau praeitis“, – pridūrė jis.

Albumas, kuriame buvo minima daina, „Back to Bedlam“, šio amžiaus pirmajame dešimtmetyje buvo perkamiausias Jungtinėje Karalystėje ir tapo platininis visame pasaulyje.
Buvo išleistos kelios „You're Beautiful“ versijos, naujausia – Japonijoje 2012 metais.

Be to, J.Bluntas sudainavo kitokią dainos versiją, „My Triangle“, kai pasirodė vaikų televizijos laidoje „Sesame Street“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių