Dainininkas Milanno: esame įkliuvę į lenktyniavimo spąstus

  • Teksto dydis:

Grupės „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius, daugeliui geriau žinomas slapyvardžiu Milanno, savo feisbuko paskyroje pasidalijo jautriu ir nuoširdžiu pareiškimu.

„Pusė, kurios beveik nerasi feisbuke. Manau, kad daug kas tą pusę turi. Nėra madinga rodyti savo liūdesį ar iškilusius sunkumus ir abejones. Socialiniai tinklai tapo išpūsto pasigyrimo platformomis. Nors, kiek supratau, pirminė mintis buvo greitesnis ir patogesnis žinių apsikeitimas, visapusis bendravimas. Žinot ką, aš perlipsiu vieną iš savo baimių ir pasakysiu, kad ne, šiuo metu aš nesijaučiu laimingas, nesijaučiu atradęs, nesijaučiu kupinas energijos. Taip, daugelis simptomų rodo, kad tai depresija (nuvalkiotas terminas, kuris dažnai maišomas su lengvu liūdesiu). Ne, aš nesu geresnis nė už vieną iš jūsų. Nežinau nė vieno geresnio žmogaus už kitus. Kiekvienas yra unikalus savaip. Tiesiog vieni labiau priimtini, nei kiti, – feisbuke nuoširdžiai ir daugeliui netikėtai rašė V. Valiukevičius. – Taip, aš pakankamai daug žmonių "unfollow'inau" (nustojau sekti) vien dėl to, kad negriaužčiau savęs žiūrėdamas į jų keliones, šypsenas, naujus namus ar pirkinius. Kai norėsiu pasidomėti jais, tik tuomet ir užeisiu į jų paskyras. Kalbėdamasis su draugais supratau, kad ne vienas aš taip jaučiuosi. Kad daugelis yra įkliuvę į pasigyrimo, lyginimosi ar lenktyniavimo pinkles. Žinot ką, laikas išsilaisvinti. Laikas bent po truputėlį daryti pokyčius. Ir pradėti nuo savęs. Aš pradedu. Mieli draugai, aš sakau atvirai ir nebijant – šis laikotarpis man nėra lengvas. Aš nenoriu lenktyniauti. Aš noriu bendrauti. Ir man jūs patinkate tuomet, kai neuždengiate jokios savo pusės. Nulipkime nuo pjedestalų ir atsisėskime šiltiems pokalbiams ant suoliuko. Linkiu mums visiems tikros vidinės ramybės“, – rašė V. Valiukevičius.

"Kartu galime pakeisti pasaulį"

Šis jautrus ir nuoširdus Vaidoto laiškas sukėlė emocijų, palaikymo ir komplimentų laviną už drąsą ir atvirumą.

"Man kartais irgi norisi tą patį padaryti – nebesekti tų, kurie pernelyg demonstruoja savo gerbūvį. Lyg tai būtų svarbiausia", – rašė vienas komentatorius.

"Laikykis bro, "together we can change the world" (kartu mes galime pakeisti pasaulį). Normali būsena, bičiuli! Išpešk iš jos naudos (jei rasi jėgų)...kurk!... arba ramiai miegok! Praeina ji, tikrai žinau, nes bandžiau...laikykis!", – palaikymo nestokojo dar vienas feisbukietis.

"Tu šaunuolis, Vaidai! Rimtai sakau. Jei nesikurs – nesiparink. Atvažiuok pas mane į Palangą (turiu butą). Pajūrys gerai gydo (ir Palanga žiemą)", – sulaukė kvietimo dainininkas.

"Vaidotai, esi žmogus su kuriuo norisi kalbėtis, kurio nuomonė svarbi. Kurio minčių verta klausytis. Jei turėsi laiko – užeik. Nuoširdžiai lauksiu", – rašė Vaidoto sekėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių