Dainininkė Geltona: su kuo reikia permiegoti, kad patektum į televiziją?

  • Teksto dydis:

Populiarios atlikėjos Edilijos Nikartaitės-Geltonos dainas prieš dešimtmetį dainavo kone visa Lietuva, tačiau kaip žaibiškai ši atlikėja išpopuliarėjo, taip ir dingo iš pramogų pasaulio.

Prieš dešimt metų iš viešumos pasitraukusi dainininkė tik gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ atvėrė savo namų duris ir papasakojo apie užgriuvusią šlovę, su kuria jai nepavyko susidoroti. Moteris prisipažins šiandien tyliai pasvajojanti apie grįžimą į eterį. Pirmą kartą viešai prabils ir žinomos moters vyras.

Prieš dešimtmetį E. Nikartaitė-Geltona koncertavo pilnoms salėms gerbėjų, tačiau gyvenimo būdo laidoje dainininkė prisipažins, kad užgriuvusi sėkmė ir šlovė turėjo savo kainą. Dar būdama žymi Geltona staiga atsisakė populiarumo, scenos, atlikėjos karjeros ir nutarė atsisveikinti su pramogų pasauliu.

„Aš dar ir dabar atsisuku ir galvoju: „Man primokėtų – aš negrįžčiau!“ Tada aš norėjau pasislėpti. Man buvo noras kažkur į šieno kupetą įlįsti, kad niekas manęs nepažintų, niekas gatvėje nebadytų pirštu, niekam nebūtų įdomu, kur aš dirbu, kada aš vaiką pagimdysiu, kada tuoksiuosi, kur ir ką darysiu. Man tada norėjosi nubraukti visą tai“, – atvirai laidoje apie praeityje užgriuvusią šlovę kalbės Edilija.

Atlikėjai buvo pabodę, kad bet koks jos gyvenimo įvykis buvo aprašomas žiniasklaidoje: „Aš taip nuo to pavargau. Aš visiškai nemąsčiau, kur aš išeisiu, ką veiksiu. Man norėjosi nešti iš ten kuo greičiau kudašių. Ir aš išnešiau.“

Tačiau po dešimt metų tylos praeityje garsi atlikėja atvirame interviu prisipažins, jog po truputį pasiilgsta viešo gyvenimo ir norėtų vėl tapti matoma. Bet ne kaip dainininkė, o kaip televizijos laidų vedėja, projektų dalyvė ar netgi serialų aktorė.

„Gal televizija visai ir faina man būtų ir visai įdomu. Gal visai ir pasifilminčiau kažkur seriale. Ar laidos vedimas, projekto vedimas. Aš gal mielai sudalyvaučiau kažkokiame projekte, kaip kokie šokiai ant parketo“, – šypsodamasi laidoje atviraus atlikėja. Gyvenimo būdo laidoje jai antrins ir iki šiol viešai televizijoje nekalbėjęs jos sutuoktinis – verslininkas Modestas Bložė.

Dabar šeimą puoselėjanti ir su vyru du vaikus auginanti E. Nikartaitė-Geltona gyvenimo būdo laidoje drąsiai klaus, su kuo reikia permiegoti, kad patektum į televiziją? Moteris nuogąstaus, kad eteryje matomos tik garsių vyrų žmonos ar meilužės.

„Visur yra gerai žinomų vyrų žmonos arba meilužės. Visi, kas ateina naujai į ekraną, tai yra ne šiaip kažkas naujai iš gatvės“ , – mano moteris, niekaip neatrandanti kelių į televiziją ir vis dar nesulaukianti pasiūlymų dirbti joje.

Laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovai sekmadienį išgirs ir dar vieną, itin jautrią istoriją. Žinoma televizijos laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva atvirai papasakos apie vaikystėje patirtą smurtą. Nuo patėvio rankos ji kentėjo ne kartą. Garsi moteris prisipažins, kad jei ne geriausios draugės ir senelių palaikymas, vargu, ar ji šiandien būtų gyva.

Kodėl E. Nikartaitė-Geltona pačioje populiarumo viršūnėje dingo iš viešumos? Kokie moters ateities planai ir kodėl ji vėl nori grįžti į pramogų pasaulį? Visi atsakymai – jau šį sekmadienį 18 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ai

Ai portretas
kam ir rašyt apie tokias ... geltona, raudona ir psichas, pamenat ? Geltona tai nesvaik, nejuodink kas per lovą, kas ant lovos, bet pati esi vienos dainos sušik...ta atlikėja. Tad trauk tą savo- galima, galima kažką ten gyvenime ir neprisimenu. Vienu žodžiu tuštuma!

Anonimas

Anonimas portretas
parašė tiesą,televizija tapo šeimyniniu verslu; Stonkai,Nainiai, VAlinskai ir kt...

Sraigė

Sraigė portretas
Paklausiau tavo kalbą, ir ką manai, brangioji Geltona- tau reikia išmokti lietuviškai kalbėti. Kalbi labai prasčiokiškai, tie išsireiškimai "bliuskė", "filmintis" ir kt tau garbės neprideda. Nenorėčiau, kad radijo ar TV vedėja tokiais žodeliais kalbėtų.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių