Daktaras A. Unikauskas: tikras vadovas ir šeimininkas visuomet yra moteris

  • Teksto dydis:

Moterims yra paprasčiau gyventi nei vyrams ir jos yra laimingesnės, nes geba bendrauti visais trim būdais: žodžiais, balso intonacijomis ir kūno kalba. Dėl tos pačios priežasties moterys lengvai pastebi, kada vyras meluoja.

Tad vienintelis būdas vyrui išsisukti, pasak žinomiausio Lietuvos daktaro ir LRT laidos „Klauskite daktaro“ vedėjo Alvydo Unikausko, – nusiųsti moteriai trumpąją žinutę. „Dar niekas laidoje nebuvo taip aiškiai visko sudėliojęs į lentynėles“, – iš gydytojo pašmaikštavimų juokiasi jo pašnekovė,  laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.

Jau šį penktadienį laidoje „Beatos virtuvė“ daktaras A. Unikauskas Beatai pasakos: „Jei vyras namie stengiasi būti šeimos galva, tai toje šeimoje vienas iš trijų: arba žmona jau nusidepresavusi, arba ten nuolatinė karo padėtis, arba ji spjovė į viską ir eina kairėn. Negali aklas, kurčias žmogus su vis pasitaikančiais mąstymo sutrikimais kažkam vadovauti ir kažką daryti. Tikras vadovas, šeimininkas yra moteris, visur kur.“

Svoris ir mitybos režimas – dar vienas aktualus klausimas, kurį laidoje nagrinės Beata ir daktaras. Kai ilgiau organizmui neduodi valgyti, jis ne tik naudoja riebalus, bet dar ir visus kampelius išsikuopia, – apie mitybos režimą, padėjusį jam atsikratyti perteklinio svorio, pasakos A. Unikauskas. Tad, pasak daktaro, daugumai žmonių mesti svorį – nėra ką veikti! 

 

 

„Tai kodėl mes visi stori?“ – klaus gydytojo Beata. Į šį ir kitus klausimus A. Unikauskas atsakys jau šį penktadienį laidoje „Beatos virtuvė“ 19.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To nikolė

To nikolė portretas
Laidos skirtos savišvietai. O gydytis reikia pas gydytojus.

Nikolė

Nikolė portretas
Nei Unikauskas gydytojas, nei ta Beata virėja. Du darmajedai, kurie už lankstų liežuvį gauna televizijų honorarus, tai gi akivaizdu. Gaila, tik kad Unikausko pasiklausę žmonės gali susiluošinti savo sveikatą.

Ramutė

Ramutė portretas
Nusivyliau Dr. Unikausku. Kol rekomendavo valgyti vėlyvus pusryčius. Gal ir gerai.( Bet ir tai tik nutukusiems žmonėms turėtų būti siūloma), bet kai dabar jau susiaurino valgymo laiką iki vienos valandos per parą. Tai skamba taip, lyg čia kalbėtų koks paraidėjų šalininkas, kuris, žiūrėk, ims ir pašnekes, kad valgyti visai nereikia. Nacionalinėje televizijoje, už tautos pinigus, skleidžiamos nepamatuotos idėjos. Ką pasakyti paauglei, kurį ir be Unikausko lekcijų atsisakydavo valgyti. Juk žiūrint į smulkutį daktaro siluetą, nesuvokiama, kodėl dar jam reiktų riboti savo valgymą. Tai ką nekalbėti apie jaunas mergaitės, kurioms 47 kg kai per daug. Daktarui reikėtų suvokti, kad jo klausosi įvairi auditorija, ir dėl to kalbėti atsakingiau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių