To dar nebuvo: įsiutusi ir verkianti publika atsistojo ir paliko filmavimo aikštelę

  • Teksto dydis:

Pasakyti, kad LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ pusfinalio filmavime aistros virė kaip niekada, būtų tas pats, kaip nepasakyti nieko. Dėl miesto garbės išgyvenantys Telšių sirgaliai nebeatlaikė – nepatenkinti laidos eiga ir rezultatais, trečdalis studijos žiūrovų paliko aikštelę filmavimui nė nepasibaigus.

Šitaip aštriai Telšių sirgaliai sureagavo į laidos rengėjų sprendimą diskvalifikuoti komandą ir neleisti jai baigti vykdyti paskelbtos užduoties. Griežtas sprendimas priimtas laikantis visų iš anksto komandoms pristatytų taisyklių, tačiau telšiškių toks paaiškinimas neįtikino.

„Telšiai, baikit, nurimkite“, – žiūrovus bandė raminti prie komisijos prisijungusi etnomuzikologė Zita Kelmickaitė. Tačiau jos bandymai rezultatų nedavė – išgirdusios galutinį sprendimą, miesto sirgalės puolė į ašaras. Neilgai trukus, garsiai skanduodami „Gėda“, telšiškiai paliko studiją. Kartu su jais, demonstratyviai rodydamas pyktį ir nepasitenkinimą, iš filmavimo išėjo ir miesto kapitonas Nerijus Juška.

Situacija tampa itin komplikuota, kadangi šį sekmadienį paaiškės, kuris miestas – Telšiai, Klaipėda ar Plungė – turės pasitraukti iš kovos, o kurie du susikaus didžiajame finale. Kadangi po diskvalifikacijos Telšiai prarado galimybę užsidirbti dalį taškų studijoje, jiems bus ypač reikalingas žiūrovų palaikymas. Palaikykite saviškius sekmadienį 19.30 per LNK!



NAUJAUSI KOMENTARAI

is Vokietijos

is Vokietijos portretas
tiek Telsiai, tiek Klaipeda, tiek Plunge yra Zemaitija...Zemaiciai vieningi,sumanus,protingi,muzikalus,unikalus,saviti ir nepakartojami,valio!!!!!Mes Jus visus mylim ir palaikom- Saarlando krasto lietuviu bendruomenes dalis, kilusi is Tytuvenu!!!

Sigizmundas

Sigizmundas portretas
Kadangi po diskvalifikacijos Telšiai prarado galimybę užsidirbti dalį taškų studijoje, jiems bus ypač reikalingas žiūrovų palaikymas. Palaikykite saviškius sekmadienį 19.30 per LNK! Kas čia per "monai"?Kodėl 'Klaipėdos"dienraštyje agituojama balsuoti už Telšius ir jokio kvietimo balsuoti už Klaipėdą?Ar gerai jaučiatės visi?:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių