Deivis ant R. Ščiogolevaitės užsiundė savo žmoną

  • Teksto dydis:

Šiemet LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ aklosios perklausos kaip niekada aistringos ir itin konkurencingos. Keturios projekto mokytojų kėdės atsisuko ypač talentingam projekto dalyviui – savo komandoje jį panoro matyti visi mokytojai: dainininkas Donatas Montvydas, scenos deivė Rūta Ščiogolevaitė, meilės muzikai suvesti Deivis su Renata ir estrados legenda Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Po daugybės pagyrų dalyviui, po ilgo įkalbinėjimo tapti vienos ar kitos mokytojų komandos nariu, R. Ščiogolevaitė ėmėsi kozirio: „Aš jau žinau kokią dainą tu dainuosi projekto finale!”.

Tuomet konkurencijos neištvėręs Deivis užsiundė ant R. Ščiogolevaitės savo antrąją ir gyvenimo, ir projekto „Lietuvos balsas“ pusę: „Renata, fas! Paimk ją ir sudorok! Kas čia per moteris, kas ją iš viso įleido į projektą! Šis dalyvis turi būti mūsų komandoje!”

Kas tas talentingasis dalyvis, kurio mokytojo komandą jis pasirinko ir kiek dar aistrų pamatysime šiame projekte – visi atsakymai jau šį rudenį dvidešimtmetį švenčiančios LNK televizijos eteryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių