Dėl šeimos karjerą paaukojusi V. Montvydienė: man gaila mamų karjerisčių

  • Teksto dydis:

Ne veltui sakoma, kad už sėkmingų ir ryškių vyrų nugarų stovi stiprios moterys, kurios savo kasdiene pagalba ir patarimais tiesiogiai prisideda prie tos sėkmės.

Tiesa, tokios moterys retai sulaukia tiek įvertinimų, kiek jų vyrai. Žinomo dainininko Donato Montvydo žmonai Veronikai teko atsisakyti asmeninio gyvenimo ir karjeros, kad taptų žinomo dainininko žmona.

„Aš esu dėkinga savo vyrui, kad jis suteikia man ir mano vaikams gerovę ir tokias galimybes, – šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki…” prisipažins V. Montvydienė. – Aš tikrai susiduriu su neigiamu požiūriu – sako, namų šeimininkė, nieko neveikia. Kai atsakai, kad augini vaikus, klausia – o tai ką dar darai? Ką aš galiu pasakyti? Sakau atvirkščiai, paklausiu, kiek vaikui metų? Na, sako pusantrų ar dveji, tada aš sakau: o tai tu dirbi? Vargšelė. O kaip vaikas?”

Paklausiu, kiek vaikui metų? Na, sako pusantrų ar dveji, tada aš sakau: o tai tu dirbi? Vargšelė. O kaip vaikas?

Du artistai – šokėja ir dainininkas – prieš aštuonerius metus susipažino scenoje. Veronika sako, kad tuomet Donatui buvo vos 23-eji ir jis nebuvo nei žinomas, nei pasiturintis, net nelabai išvaizdus, tačiau įsimylėjusi trejais metais vyresnė Veronika iškart nusprendė, jog atsisakys savo karjeros, kad sukurtų šeimą ir galėtų atsakingai auginti vaikus.

Veronika reikli sau – jos namuose tik ekologiškas maistas, ji nevartoja mėsos ir alkoholio. Veronika nuo vaikystės užsiima kovų menais, gimnastika ir šoka. O ir dabar, būdama penkerių Adelės ir pusantrų Kajaus mama, ji sportuoja tris kartus per savaitę ir nesveria nė 50 kilogramų.

Jei nuspręstumėte savo šventei užsisakyti dainininko D. Montvydo pasirodymą, keturženklės sumos, ko gero, nepakaktų – šis atlikėjas dabar Lietuvoje laikomas vienu brangiausiu. Būtent gyvendamas šalia Veronikos jis tapo ryškia žvaigžde. Tačiau Donatas yra netipinis scenos vyras. Pastarieji neretai garsėja skandalais, romanais ir nesibaigiančiu santuokų skaičiumi.  O Donatas beveik nevartoja alkoholio ir niekada neužtrunka žvaigždžių vakarėliuose iki paryčių. Jo žmona Veronika neslepia jau draugystės pradžioje jam kategoriškai pasakiusi – girtas vyras neperžengs net jos namų slenksčio.

Veronika dėkinga savo vyrui, kad jai nereikia galvoti, kaip uždirbti pinigus, ir ji gali leisti laiką su savo vaikais kiek tik nori. Veronika mano, kad skirti 10 metų vaikų auginimui turėtų kiekviena mama.

Veronika į mamos pareigas žiūri atsakingai. Penkiametė Adelė eina į keturkalbį darželį, Veronika su mažyliu ant rankų pati dukrą kone kasdien vežioja į būrelius – mergaitė lanko baletą, meninę gimnastiką ir muziką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė

kaunietė portretas
o tai auka...

Inga

Inga portretas
Lengvas jos gyvenimas. Jei nesuprasti , ka reiskia dirbti ir vaikus auginti. Labai salta ir negrazi moteris, berniukiska, moteriskumo nulis. Vaikai labiau vertina mamas, ne tas ,kurios visa gyvenima tik buvo islaikytines, bet ir sugebejo dirbti ir vaikus auginti.

Mintis

Mintis portretas
Apskritai keista, kai tokios jaunos kalba liktai turetu didziule gyvenimiska patirti......kiekviena protinga moteris renkasi sau ir savo seimai priimtina varianta. Vienos atsiduoda vaiku auginimui kitos sugeba viska puikiai suderinti. Bet turbut protingesnis variantas yra neatsisakyti savo karjeros...... kai vyrams uzeina vidurio amziaus krize ir jie iesko naujos jaunos pateles, tai tada tikrai gaila tos moters, kuri viska paaukojo vardan seimos. O pavyzdziu tikrai daug.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių