Dėl „X Faktoriaus“ mielojo L. Zažeckio gyvenime – kardinalios permainos

  • Teksto dydis:

Sekmadienį TV3 žiūrovai išvys antrąjį „X Faktoriaus“ finalą. Tiesiogiai transliuojamame šou pasirodys 16 projekto dalyvių. Ypatingą pasirodymą ruošia ir žiūrovų numylėtinis Lukas Zažeckis.

Praėjusį sekmadienį vaikinui studijoje sėdintys žiūrovai plojo iš visos širdies, mosavo palaikymo plakatais, o teisėjai negailėjo liaupsių. Panašu, kad prie šių ovacijų vaikinui reikės priprasti. „Esi labai labai geras“, – sakė apie vaikiną Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Kaip tikina Lukas, šią savaitę jo nuotaikos puikios. Ir nors susidūrė su sunkumais renkantys dainą, pagaliau pavyko rasti geriausią variantą. Vaikinas vėl žada nustebinti žiūrovus ir pelnyti jų prielankumą.

Lukas yra jauniausias „X Faktoriaus“ dalyvis. Jam tik šešiolika metų! Užkulisiuose dalyviai ir kūrybinė komanda jį meiliai vadina Lukučiu. Laisvalaikiu jis jodinėja žirgais, praleidžia daug laiko su draugais ir šeima. Lukas paperka ne tik mielumu, bet ir nuoširdumu.

„Jau labai seniai norėjau dalyvauti šiame projekte. Mano manymu, „X Faktorius“ yra pats kokybiškiausias šou Lietuvoje. Tikiuosi pasiekti savo užsibrėžto tikslo ir patekti nors į septintą finalinį šou“, – sako vaikinas.

Projektas L. Zažeckio gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Dėl dalyvavimo projekte ir nuolatinių repeticijų Lukas persikėlė gyventi į Vilnių. Kiekvieną kartą važiuoti iš Gargždų 300 kilometrų iki Vilniaus – nemenkas iššūkis. Supratingi mokytojai pasiūlė dešimtokui mokytis nuotoliniu būdu. Dalyvis seka, ką mokosi jo klasiokai ir stengiasi savarankiškai įsisavinti medžiagą. 

„Būtų buvę labai nepatogu kelis kartus per savaitę važinėti tiek daug kilometrų. Toks sprendimas buvo gan drastiškas, bet tam pritarė ir tėvai, ir mokyklos administracija. O dėl mokslų, tai geriausiai man sekasi anglų kalba, o prasčiausiai – istorija“, – kalba vaikinas.

Vaikinas neslepia – prisiversti save mokytis yra labai sunku. Ypač grįžus namo pavargus, po repeticijų su savo mokytoju Marijonu Mikutavičiumi, vokalo mokytoju, choreografu, prodiuseriu Vytautu Bikumi.

„Grįžus namo galvoju, kad pasimokysiu kitą kartą. Mane padrąsino vienas žmogus pasakęs, kad jei turi talentą, siek jo. Mokslai gali šiek tiek palaukti, pasivysi bendramokslius“, – šypsosi Lukas.

„X Faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3 televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių