Dž. Butkutė rezga naują intrigą

  • Teksto dydis:

Kai Džordana Butkutė po savo koncertinio turo „Nesudeginta ant laužo“ užsiminė, kad rezga naują planą, sunku buvo atspėti, kas gimsta dainininkės galvoje. Tačiau šiandien intriga išaiškėjo. Organizuojamas didingas šou nekukliu pavadinimu „Aš – karalienė!“.

Velniškai sėkmingas pastarasis koncertinis turas Dž.Butkutę įkvėpė žvelgti tolyn ir siekti daugiau. Su savo komanda įdėmiai apsvarsčiusi įveiktą etapą ir padariusi reikiamas išvadas, dainininkė užtikrintai žengia į priekį. 

Dabar jos laukia naujas grandiozinis projektas – ne koncertinis turas, bet vienintelis šou, kuris rudenį įvyks „Žalgirio“ arenoje ir, anot organizatorių, privers aikčioti net ir visko mačiusius gerbėjus. 

Pirmą kartą šalyje ketinama pritaikyti unikalius techninius sprendimus, leidžiančius keisti scenos dydį, išdėstymą tiesiog koncerto metu. Kuriami ypatingi šviesų efektai, intriguojantys režisūriniai sprendimai ir įmantri choreografija.

„Programoje skambės laiko patikrintos, geriausios Dž.Butkutės dainos ir ne tik tai. Džordana nestovi vietoje ir yra pasiruošusi pradžiuginti savo gerbėjus ne vien superhitais, bet ir naujomis, jau spėjusiomis išpopuliarėti dainomis. Platininiu tapęs jos albumas „Kryžkelės“ parodė, kad klausytojams įdomi ir Džordanos šių dienų kūryba. Atskleisiu, kad šiuo metu jau prasidėjo intensyvūs naujojo albumo kūrybos darbai – spalį gerbėjai turės galimybę išgirsti keletą visiškai naujų dainų“, – pasakojo šou organizatorius ir Dž.Butkutės sutuoktinis Elegijus Strasevičius.

Šou pavadinimas „Aš – karalienė!“ leidžia nuspėti, kad renginys pareikalaus didžiulių kūrybinių ir finansinių investicijų.

„Iš tiesų siekiame sukurti tikrą šou. Galime pažadėti bet kokius Lietuvos scenos standartus pranokstantį pasirodymą, – kalbėjo E.Strasevičius. – Nusprendėme, kad nėra ko drovėtis: atėjo laikas pateisinti Džordanos statusą, kuris nuolat minimas žiniasklaidoje. Ji yra scenos karalienė, ir dabar rengia savęs vertą šou. Sieksime tai pagrįsti kiekvienu žingsniu, kiekviena nata.“

Kad Dž.Butkutė parako turi į valias, gerbėjai galėjo įsitikinti per jos turą „Nesudeginta ant laužo“, kuris sulaukė geriausių vertinimų. 

Ką Džordana pademonstruos per savo vienintelį šou „Aš – karalienė!“, paaiškės spalio 17 d. Kauno arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių