Džeimso Bondo gerbėjams – džiugios žinios (paaiškėjo pagrindinis aktorius)

  • Teksto dydis:

Džeimso Bondo gerbėjai antradienio vakarą pagaliau išgirdo nuostabią žinią – Danielis Craigas sugrįš agento 007 vaidmeniui.

Britų aktorius D. Craigas oficialiai patvirtino, kad grįš 25-ajam „Bondiados“ filmui ir vėl suvaidins garsųjį agentą 007. Tą jis padarė kiek neįprastu būdu – vakaro pokalbių laidoje „The Late Show With Stephen Colbert“. Apie keturiuose Džeimso Bondo filmuose suvaidinusį aktoriaus sugrįžimą anksčiau buvo skelbiama tik JAV laikraštyje „New York Times“, bet pats D. Craigas asmeniškai niekad nebuvo to patvirtinęs. Visgi, Stepheno Colberto pokalbių šou laidoje paklaustas, ar jis žada grįžti kaip slaptasis agentas 007, D. Craigas atsakė: „Taip“.

Paaiškėjo, jog toks patvirtinimas iš aktoriaus lūpų užsitęsė dėl to, jog D. Craigui reikėjo pertraukos ir laiko viskam apmąstyti. Britas patvirtino ir kitą dalyką – tai bus paskutinis kartas, kai jis vaidins Džeimsą Bondą. Ta proga jis pasiruošęs atsisveikinti su šiuo vaidmeniu aukštai iškėlęs galvą.

D. Craigas įkūnija Džeimsą Bondą jau nuo 2006-ųjų metų ir spėjo suvaidinti keturiuose „Bondiados“ filmuose:  „Kazino „Royale“, „Paguodos kvantas“, „Operacija „Skyfall“  ir „Spektras“.

Kol kas paskelbta, kad 25-oji filmo apie Džeimsą Bondą dalies premjeros data – 2019 metų lapkričio 8-oji.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių