E. Dragūnu virtusi I. Stasiulytė pravirkdė „Pakartok!“ komisiją

  • Teksto dydis:

Aktorės Inetos Stasiulytės talentu neabejoja niekas. Moteris ne tik puikiai vaidina teatre, kine, televizijoje, bet ir neįtikėtinai tiksliai parodijuoja kitus žinomus žmones. Parodijų šou „Pakartok!“ I. Stasiulytė taip puikiai įsikūnija į jai burtų keliu kliuvusias asmenybes, kad komisija dažnai net neturi ką komentuoti.

Šį pirmadienį I. Stasiulytė scenoje virs grupės SEL lyderiu Egidijumi Dragūnu. Nors atrodytų, kad žinoma aktorė ir skandalingasis atlikėjas neturi jokių panašių bruožų, išvydus artistę ant scenos net didžiausi skeptikai pakeis nuomonę.

I. Stasiulytė itin atsakingai ruošėsi šiai reinkarnacijai. Moteris neslėpė, jog yra didelė šio muzikanto gerbėja. Aktorė net pavadino save maištautoja – tokia, koks yra ir SEL grupės įkūrėjas. „Klausiausi Selo dar būdama paauglė. Todėl labai jaudinuosi prieš atlikimą, užplūdo atsakomybė. Būdama jo kailyje galėjau sau daug leisti. Ir tai veža“, – savo socialiniame tinklalapyje rašė I. Stasiulytė.

Komisijos nariai, išvydę I. Stasiulytės persikūnijimą, neteks amo. „Viskas tobulai susižiūrėjo. Buvo šiandien gerų pasirodymų, bet aš jau žinau, kam skirsiu pirmą vietą“, – sakys humoristas Mantas Katleris. „Tai buvo tobula. Ineta, ačiū tau“, – žodžių pritrūks aktorius Rimantas Bagdzevičius. O štai komisijos pirmininkė aktorė Kristina Kazlauskaitė negalės suvaldyti juoko ašarų. „Tai, ką tu išdarinėji, brangioji, yra Lietuvos teatro kultūros ir meno reiškinys. Norisi juoktis, bet bijau neišgirsti teksto. Kiekvienas žodis, intonacija yra svarbu. Tai yra taip nuostabu ir genialu“, – komplimentų negailės K. Kazlauskaitė.

I. Stasiulytė-Selas, išgirdusi tokius gražius komplimentus, nuspręs komisijos pirmininkę apdovanoti apkabinimu ir bučiniu. „Bet kokia panaši! Jūs pažiūrėkite iš arti. Jau kelintą laidą žiūri į žmogų, bet nematai Inetos“, – toliau liaupses lies aktorė.

Ir tai tikrai ne viskas. Vitalijus Cololo virs amerikiečių džiazo trimitininku ir dainininku Louisu Armstrongu, Šarūnas Banevičius – buvusia švietimo ir mokslo ministre Audrone Pitrėniene, Juozas Gaižauskas – skandalingai pagarsėjusiu Seimo nariu Kęstučiu Pūku.

Parodijų šou „Pakartok!“ – šį vakarą 20 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių