E. Jackaitė: norėčiau dalintis viskuo su žmogumi, su kuriuo duosiu šventą priesaiką

  • Teksto dydis:

Prieš aštuonerius metus įvykusios skyrybos su antrojo sūnaus tėčiu Karoliu Malinausku ir skandalas dėl nelegalių motinystės išmokų žinomą aktorę Eglę Jackaitę tuomet supurtė kaip reikiant.

Sunkų laikotarpį išgyvenusi moteris – užsidarė. Šiandien aktorė savo gyvenime verčią naują puslapį ir TV3 gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ papasakojo ne tik apie sunkiausius metus savo gyvenime, bet ir prisipažino vėl po truputi pradedanti tikėti meile.

Šiandien po mylimo vyro išdavystės atsitiesusi E. Jackaitė atvirame interviu atskleis, kad tik malda ir du vaikai suteikė jėgų atsistoti ant kojų. „Pasiimdavau tą Marijos paveikslėlį ir raudodavau“, - interviu pradės žinoma moteris.

Nors aktorė ne kartą yra sakiusi, kad tuomet buvo ypač sunku, tačiau ji nesigaili nė vienos savo gyvenimo dienos. Šiandien Eglė tikina atleidusi ją įskaudinusiam vyrui ir gyvena toliau. „Aš negyvenu tuo. Šiandien dienai turiu tiek džiaugsmo ir tiek tų akimirkų pačių skaidriausių, gražiausių, brangiausių, mylimiausių, kad aš nevelku to skausmo praeities“, - gyvenimo būdo laidoje atvirai pasakos Eglė.

Laidoje E. Jackaitė kalbės, kad dabar jos gyvenime – visiškai naujas etapas. Ji dėsto Socialinių mokslų kolegijoje, dirba radijuje, veda renginius, vaidina serialuose bei teatre, skaito eiles ir nebebijo įsimylėti. O gal net dar kartą ir susituokti.

„Norėčiau dalintis ir džiaugsmu, ir skausmu, ir laime, ir nelaime su tuo žmogumi, su kuriuo duosiu šventą priesaiką. Mano širdis, taip sakant, niekam nepažadėta ir gali būti, kad tai įvyks ir aš nesakau, kad to nenorėčiau“, - paslaptingai kalbės moteris.

Antrasis laidos herojus – Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas. Gyvenimo būdo laidoje žinomas vyras parodys visai kitokią savo pusę ir prakalbs apie didžiąją savo gyvenimo meilę – žmoną Ingą. Ar lengva būti pirmąją Klaipėdos miesto dama?

Ar buvęs E. Jackaitės mylimasis dalyvauja jų sūnaus gyvenime? Ar stipriai įskaudinta moteris pasitiki vyrais ir ryžtųsi dar kartą tuoktis? Visi atsakymai - jau šį sekmadienį 18 val. per TV3!

Vaidos Skaisgirės kuriamoje ir vedamoje laidoje „Raudonas kilimas“ – atviri ir nuoširdūs pokalbiai su Lietuvos ir užsienio garsenybėmis. Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija.

„Raudonas kilimas“ – kiekvieną sekmadienį 18 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

tratis

tratis portretas
ka jau besidalinti,kai isplakta ta vieta kaip plerpine....

miestiete

miestiete portretas
nebejauna, nebegraži

Dai

Dai portretas
Nu jau toks sudas sita laida kad nebegalima taip :) nevykes bandymas kopijuoti LNK gyvenimo budo laidas. Bus Visko bent idomiu pansekovu patrnka, o Raudonas Kilimas is desperatiskumo jau nebezino ka rodyti. Neidomios tos jusu "zvaigzdes"!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių