E. Lubys kartu su styginiu kvartetu rengia išskirtinį koncertą

  • Teksto dydis:

Gegužės 15 dieną, 19 val., Šv. Kotrynos bažnyčioje nuskambės išskirtinis Edgaro Lubio-Amberlife koncertas.

Jame klausytojai išgirs naujausius atlikėjo autorinius kūrinius bei gražiausių visų laikų „Amberlife“ diskografijos kūrinių aranžuotes, atliekamas kartu su styginių kvartetu „CHORDOS“ bei perkusijos meistru Vyčiu Vainilaičiu. Specialūs vakaro svečiai – išraiškingoji atlikėja Samanta Tina bei per Eurovizijos atrankas užsienio prodiuserių itin gerai įvertinta dainininkė Ieva Zasimauskaitė.

Paklaustas, kaip kilo mintis taip neįprastai, akustiškai, kamerinėje Kotrynos bažnyčios erdvėje pristatyti savo naujausią kūrybą, E. Lubys pasakojo: „Kuriant naujas dainas, atėjo noras jas pateikti kitaip. Kitaip, reiškia arčiau klausytojo, subtiliau, pridedant naujų skambesių. Noriu ne tik atlikti savo dainas, bet ir pabendrauti su klausytoju, žiūrovu. Visa tai lėmė ir koncerto pasirinkimo vietą – jaukią, turinčią savitą akustiką, leidžiančią dainoms nuskambėti naujai. Išskirtinę nuotaiką taip pat kursime specialiu koncerto erdvės apšvietimu“.

Koncerto metu E. Lubio-„Amberlife“ dainų žodžius lydės ne tik styginių kvarteto „CHORDOS“ atliekama muzika bei V. Vainilaičio valdoma perkusija, tačiau ir paties Edgaro skambinamo fortepijono bei gitaros garsai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių