E. Straleckaitės namuose niekas nevalgo... bulvių

  • Teksto dydis:

Profesionalią šokėją Eglę Straleckaitę, išgarsėjusią TV3 projekte „Šok su manimi“, pagauti namie pastaruoju metu išties sudėtinga. Ji jau keletą mėnesių treniruojasi varžyboms Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tiesa, rugsėjį Eglė trumpam grįžo į Lietuvą ir mielai sutiko savo tėvų namuose į svečius priimti ir TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ komandą. Žiūrovai čia pasisvečiuoti galės jau šio sekmadienio rytą.

„Šiuose namuose bulvių niekas nevalgo“, – prasitars Eglės mama Jolita. Pati šokėja besijuokdama pridurs: „O jei kartais mama bulves ir verda, – jos visada prisvyla.“ Nenuostabu, kad ir šį kartą bus apsieita be bulvių.

Beje, laidos vedėjui Andriui Žiurauskui teks pasilaikyti dietos ir ragauti Eglės ruoštos lašišos su salotomis.

Eglė skųsis, kad su savo šeima matosi labai retai. Šokėjos mama neslėps – dukros išvykimas į JAV jai buvo tragedija. O ir Eglė pridurs, jog už Atlanto ir jai tenka nubraukti ašarą. Tiesa, ten veiklos mergina turi tiek daug, jog neretai namų ilgesys užklupti ir nespėja.

Išvykusi į Ameriką, Lietuvoje Eglė paliko ne tik jos laukiančius tėvus, širdies draugą ir studijas, bet ir jau į jos gyvenimą atėjusius vaikus – savo mokinukus, kuriuos jau ne pirmus metus moko šokti. Paskaitos universitete bei mažieji šokėjai atima visą Eglės trumpos viešnagės gimtinėje laiką. Į Lietuvą šokėja grįžta kas du tris mėnesius.

Darbšti ir atkakli mergina ne kartą turėjo ką nors aukoti dėl sporto. Ir visada ryžtingai pasirinkdavo šokius. Ko Eglei teko atsisakyti? Koks yra jos sėkmės receptas? Atsakymai – jau rugsėjo 21 dieną 10.00 val. laidoje „Virtuvės istorijos“ per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių