E. Vitulskienė prisipažino: išeidavau iš parduotuvės ir kartais net pravirkdavau

  • Teksto dydis:

Erika Vitulskienė tikina, kad Lietuvoje yra labai sunku įsigyti gražių „plius“ dydžio drabužių.

Šį penktadienio vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės kalbės apie kovą su antsvoriu. Dainininko Merūno Vitulskio žmona E. Vitulskienė laidoje papasakos apie naują savo veiklą.

„Mano grožio namai labiau koncentruojasi į plius dydį, nes tokios moterys neturi kuo apsirengti – parduotuvėse nėra mūsų dydžio rūbų“, – šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje „KK2 penktadienis“ kalbės žinoma moteris.

Anot Erikos, Lietuvoje yra labai sunku įsigyti gražių „plius“ dydžio drabužių. Moteris atskleis, kad anksčiau dažniausiai apsipirkdavo užsienyje: „Kadangi mano vyras daug dirba užsienyje, todėl daug keliaujame ir ten įsigydavau visus savo rūbelius“.

Būdavo užgauliojimų.

Be to, Erika pasakos, kad apkūnios moterys susiduria ir su kandžiomis drabužių pardavėjų replikomis: „Labai daug būdavo neigiamų komentarų. Išeidavau iš parduotuvės ir kartais net pravirkdavau. Būdavo užgauliojimų“.

Moteris netrukus ves per LNK pasirodysiantį naują projektą „Dydžio (r)revoliucija“, kuriame bus renkamas plius dydžio modelis.

Lauryno Dubrovskio, visuomenėje geriau žinomo „Keno“ pravarde, mama Rima kažkada svėrė net 140 kilogramų ir per kelerius metus atsikratė beveik pusę savo kūno masės. Moteris pasakos, kad, norėdama įsigyti tinkamo dydžio drabužių, susidūrė su problema. „Turėjau labai minimalų kiekį drabužių ir dažniausiai juos pirkdavau internete. Jie tikrai nebūdavo gražūs“, – pasakos R. Dubrovskienė

L. Dubrovskis sakys, kad jo mama turėjo daug problemų dėl sveikatos: „Ji savo grožiui dėmesio apskritai skirdavo nedaug. Jos pagrindinis tikslas buvo nueiti iki parduotuvės ar poliklinikos“.

„Mama laikėsi įvairių dietų – bado, grikių. Bet jos nepadėdavo arba būdavo didelė kančia“, – apie mamą pasakos „Kenas“.

Visą laidą apie kovą su svoriu žiūrėkite šiandien laidoje „KK2 penktadienis“, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edita

Edita portretas
Erika saunuole, kad netyli, sprendzia kitokiu moteru problemas, aciu

Zita

Zita portretas
Gaišenų laikai jau praėjo.

Anonimas

Anonimas portretas
Esi šauni,ir nekreipki dėmesio į užgauliojimus.Būk savimi be tų silikonų be operacijų,esi graži,mylima,o tai svarbiausia.Laimės tavo šeimai
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių