„Eurovizijos“ atrankos finalininkė Paula: dar turiu kuo nustebinti

Praėjusį šeštadienį, antrojo „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio metu jauniausia konkurso dalyvė Paula nustebino savo gerbėjus bei komisijos narius kardinaliai pakeistu pasirodymu.

Panašu, kad šis rizikingas atlikėjos ėjimas pasiteisino – jai pavyko surinkti pakankamai žiūrovų ir komisijos balsų bei užsitikrinti vietą finale, tačiau tai, dainininkės teigimu, dar nereiškia, kad būtent tokį pasirodymą ir išvysime kovo 11-ąją. „Dar turiu kuo nustebinti“, – žada ji.

Septyniolikmetės Paulos dienotvarkė šiuo metu visiškai neprimena tipinės vienuoliktokės. Pastaruoju metu visą laiką repeticijoms ir bendravimui su žiniasklaida skirianti Paula tvirtina, kad kelio į mokyklą ji dar nepamiršo, bet lankosi ten dabar retai. „Tikrai rečiau būnu mokykloje, bet tik dėl to, kad dabar yra labai intensyvus metas, kai vyksta repeticijos ir ruošiuosi finalui. Žiniasklaida taip pat prašo dėmesio, nenoriu nieko praleisti, stengiuosi visur sudalyvauti, dėl to kartais mokyklą tenka palikti nuošaly. Bet man tai nėra problema, nes su tuo susidūriau praėjusiais metais, manau, susitvarkysiu ir šiemet. Mokytojai ir klasės draugai mane labai palaiko, padeda“, – tikina jauna dainininkė.

Visiškai dainos „123“ aranžuotę pusfinalyje pakeitusi atlikėja sako, kad būtent taip daina skambėjo dar jos kūrimo metu. Tačiau tai nereiškia, kad jai nepatinka pirmasis variantas, su kuriuo ji pasirodė ankstesnėse laidose. „Pati daina prasidėjo nuo akustinio varianto – kai ją kūriau, buvo tik gitara ir aš. Norėjau žmonėms parodyti, nuo ko viskas prasidėjo, kaip tai atrodė dar pieš aranžuotę. Man tikrai patinka abu dainos variantai, bet akustinėje versijoje skambu kitaip. Skambu geriau. Šioje versijoje yra daugiau emocijos ir jausmo. Dėl to pamaniau, kad rizikuoti – verta. Nuo pat pradžių, nors rizika buvo nemaža, jaučiausi rami ir buvau užtikrinta tuo, ką darau. Jau esu nusprendusi, kuri versija skambės finale. Bet palikime finalui staigmeną, kad žmonėms būtų įdomiau. Manau, dar turiu kuo nustebinti. Tam ir ruošiuosi“, – kalba Paula.

Jauniausia atrankos dalyvė pusfinalio metu scenoje efektingai sulaužė kėdę. Tokiam veiksmui, Paulos teigimu, prireikė kelių treniruočių. „Turėjome pasigaminę tris kėdes: vieną sudaužiau per patį pasirodymą ir du kartus turėjau galimybę tai parepetuoti. Tai buvo gana rizikinga, nes tokie dalykai pavyksta arba ne. Anksčiau niekada nieko nebuvau daužiusi, tad pirmą kartą ką nors specialiai sutėkšt buvo labai smagu“, – šypsosi dainininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių