„Eurovizijos“ finale lietuvių komisijos ir žiūrovų nuomonės ženkliai išsiskyrė

  • Teksto dydis:

Vis dar aidi šeštadienį Švedijoje pasibaigusio „Eurovizijos“ dainų konkurso atgarsiai. Paskelbus smulkius balsavimo rezultatus, paaiškėjo, kad Lietuvos komisijos ir žiūrovų nuomonės gerokai skyrėsi, praneša LNK.

Finale daugiausiai komisijos simpatijų pelnė daina, tapusi konkurso nugalėtoja – 12 taškų buvo skirta Šveicarijos atstovui Nemo su daina „The Code“. Iš balsavusių žiūrovų jis gavo 8 taškus.

Tiek komisija, tiek žiūrovai antrąją vietą skyrė dainai, kuri galiausiai ją ir užėmė – po 10 balų skirta Kroatijos atstovui Baby Lasagna.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų „Eurovizijos“ finale sulaukė Ukrainos daina. Komisija jai skyrė tik 6 balus.

Diagramoje žemiau vaizduojamas komisijos ir žiūrovų balų pasiskirstymas. Raudoname fone žymimi žiūrovų balsai, mėlyname – komisijos.

„Eurovisionworld“ nuotr.

LNK primena, kad 68-ame „Eurovizijos“ dainų konkurse Silvester Belt su daina „Luktelk“ užėmė keturioliktą vietą. Pirmajame pusfinalyje mūsų atstovas buvo vienas iš lyderių ir liko ketvirtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZOO

ZOO portretas
sode beždžionių pasirinkimas .... taip , kad sekanti "Eurovizija" persikels į miestą kurio ZOO sodas lankomiausias ....

Ar visiems aišku kokie komisijos prioritetai?

Ar visiems aišku kokie komisijos prioritetai? portretas
Daugiausiai žiūrovų simpatijų „Eurovizijos“ finale sulaukė Ukrainos daina. Komisija jai skyrė tik 6 balus. Daugiausiai komisijos simpatijų pelnė daina, tapusi konkurso nugalėtoja – 12 taškų buvo skirta Šveicarijos atstovui Nemo su daina „The Code“.

pats

pats portretas
pasiziurek
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių