„Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje – ir D. Montvydo pėdsakas

  • Teksto dydis:

Lietuvą apėmus „Eurovizijos“ karštligei savo šiųmetinius kozirius atskleidė jau ne vienas garsus, atrankoje dalyvausiantis atlikėjas.

Atrodo, kad praėjusiais metais atrankos atradimu tapusi ir į finalą patekusi atlikėja Paula šiais metais nusiteikusi ryžtingai. Prie merginos autorinio kūrinio „1 2 3“ patobulinimo ir kūrybos prisidėjo du kartus šaliai atstovavęs dainininkas Donatas Montvydas ir garsios pasaulinio lygio dainininkės Zaros Larsson komanda, rašoma pranešime spaudai.

Intrigą apie dalyvavimą šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje sukėlusi ir iki paskutinės akimirkos paslaptyje laikiusi atlikėja Paula, atrodo, tai darė ne atsitiktinai. Praėjusių metų atrankoje jauna mergina ne tik subūrė nemažą gerbėjų ratą, sulaukė gausybės užsienio žiniasklaidos dėmesio, bet ir pelnė „eurovizinės vilties“ titulą. Panašu, kad atlikėja šių metų atrankai pasiruošė dar labiau ir bandys iškovoti kelialapį į Portugaliją.

„Tiesą sakant jokių intrigų nerezgiau ir nerezgu. Visuomet sakiau, kad antrą kartą atrankoje dalyvausiu tik tokiu atveju, jeigu turėsiu autorinį kūrinį, kuriuo tikėsiu visu šimtu procentų. Taip nutiko, kad man nelabai lengvu periodu gimė kūrinys, į kurį sudėjau visas savo emocijas. O jį išgirdę D. Montvydas ir švedų prodiuseriai įžvelgė potencialą“, – atvirauja Paula.

Paula/ M. Stavavojūtės nuotr.

Teigiamai įvertinę merginos kūrybą savo srities profesionalai nei akimirkos nesuabejojo ir pasiūlė pagalbą, kad kūrinys ne tik būtų aukšto lygio, bet ir galėtų atstovauti šaliai didžiausiame Europos muzikos konkurse.

Pasak jau du kartus Lietuvai atstovavusio atlikėjo D. Montvydo šių metų atrankoje dalyvausianti atlikėja Paula ir kūrinys „1 2 3“ tikrai vertas dėmesio ir palaikymo.

Pasakysiu drąsiai – jeigu Paula dalyvautų Švedijos atrankoje, ji neabejotinai taptų nugalėtoja.

„Pasakysiu drąsiai – jeigu Paula dalyvautų Švedijos atrankoje, ji neabejotinai taptų nugalėtoja. O kaip bus Lietuvoje? Paula turi visus duomenis būti pop žvaigžde pasauliniu lygmeniu ir viskas, ko tik tai reikia, yra apstatyti komandą, kurią ji jau tikrai surado. Aš esu įsitikinęs, kad ši daina, nukeliavusi į Portugaliją, neabejotinai taptų hitu visoje Europoje. Ji yra ne vakarykštė, bet šiandienos daina“, – teigia garsus dainininkas.

Prieš keletą savaičių Paula savo socialiniuose tinkluose pasidalino nuotraukomis, kuriose ji įsiamžinusi Švedijoje esančioje įrašų studijoje. Kaip vėliau paaiškėjo, ten vyko baigiamieji „Eurovizijai“ skirto kūrinio darbai, kuriuos mergina atliko kartu su vienu geriausių jaunosios kartos Lietuvos prodiuserių Gyčiu Valicku – Echoes bei švedais prodiuseriais.

Šešis kartus savas dainas į didžiąją Euroviziją išsiuntusi tarptautinė komanda, kurioje yra Zaros Larsson, Kygo, Alan Walker, Icona Pop ir kitų ryškiausių pasaulio žvaigždžių kūrėjai ir bendradarbiai, Paulai padėti nusprendė neatsitiktinai.

Pasak garsių prodiuserių, kūrinys „1 2 3“ yra vertas dėmesio ir turi visus bruožus, leidžiančius ne tik laimėti nacionalinę atranką, tačiau ir rasti didelį gerbėjų ratą visoje Europoje.

Jau šį penktadienį įvyks kūrinio premjera, o šeštadienį dainininkė varžysis antrojoje nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
vargšas donatėlis be savo stiliaus ir balso, vis turi kažką kopijuoti ,_______dabar imituoja pražilusia galvą, kopijuoja , Zayn Vevo dainininką ,bet niekas nesigauna per silpną vaikišką balselį turi donatėlis ,pliusas kad sportuoja ,,,,sėkmės prie kažko prilipti ,gal pasiseks ,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių