E.Vaitkevičė apie seksualią aprangą: tai buvo skirta vyrui

"Taip, tai buvo skirta vyrui", – šyptelėjo Eglija Vaitkevičė, sulaukusi daug komplimentų, kai ji socialiniame tinklapyje įkėlė savo nuotrauką iš apsilankymo restorane, kur ji vilkėjo itin seksualiais drabužiais.

Tą vakarą ji apsilankė Soho rajone įkurtame restorane "Bob Bob Ricard".

Žavios 46 metų "Kauno ponia 2004" apranga traukė ne vieno vyro akis: Eglija vilkėjo garsaus dizainerio Herve Leger suknele ir "Agent Provocateur" liemenėle, kurią specialiai galima dėvėti, atidengiant jos dalį.

"Kodėl aš negaliu tokiame amžiuje vilkėti suknelės, jei tai gali mano bendraamžė Jennifer Lopez", – nusišypsojo puikiai nusiteikusi E.Vaitkevičė, priminusi, daug labiau provokuojančią garsios dainininkės ir aktorės suknelę.

Prabangiame restorane, kur paspaudus specialų mygtuką galima užsisakyti šampano, E.Vaitkevičė buvo ne viena.

"Taip, ši apranga skirta vyrui, – gudriai nusišypsojo Eglija, atviravusi, kad prieš pat apsilankymą restorane nelauktai gavo išsvajotą dovaną. – Nesu nusivylusi vyrais, žinau, kad pasaulyje yra daug puikių vyru, ir jie mielai pasidalintų gėriu, tuo vadinamuoju mamutu, bet jie neranda geros, nesavanaudės moters, kuri turėtų jam skirti moteriškumą, šilumą, energiją."

Paklausta, ar tai buvo mylimasis, Eglija nutylėjo: prasitarė, kad tai nėra lietuvis. Bet ir ne britas.

Tiesa, anksčiau moteris yra prisipažinusi, kad daugiau niekada gyvenime neskelbs apie savo naują meilę, kol praeis bent devynios su puse savaitės.

"Sako, kad per devynias savaites išties pamatai, ar tas žmogus tau tinka, ar ne. Ar jausmai tikri, ar tai tik susižavėjimas. Ar įmanomas tolesnis jausmų progresas, – teigė energijos galia tikinti Eglija.

Londone gyvenanti ir pirmaisiais mėnesiais it maža žuvelė vandenyne pasijutusi Eglija neslėpė, kad savarankiškumas jai suteikė daug pasitikėjimo ir dabar ji gali planuoti gyvenimą taip, kaip ji nori.

Dvejus metus D.Britanijos sostinėje gyvenanti E.Vaitkevičė yra estetikos ir grožio paslaugų bendrovės "Esthetic City" įkūrėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ali

ali portretas
Manau,kad striptizo šokėja.

tadas

tadas portretas
kiek supratau, tai dirba komsumatore.

mimino

mimino portretas
saunuole, kad eina ir gyvena sau
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių