F. Kirkorovo koncertai Lietuvoje: žiūrovų laukia staigmena

  • Teksto dydis:

Rytoj Filipas Kirkorovas pradeda savo penkių koncertų turą po Lietuvą. Dešimt vilkikų į šalį atgabens visą reikalingą techniką – nuo scenos iki garso įrangos. Pats dainininkas paruošė savo žiūrovams staigmeną – kartu su juo koncertuos šiais metais Moldovai „Eurovizijoje“ atstovaujanti grupė „DoReDoS“.

Mūsų šalyje F. Kirkorovas pristatys programą „Ja“, kuri yra skirta jo 50-ies metų jubiliejui. Viename interviu žurnalistams dainininkas prisipažino: „Metai – tai tiesiog formalumas, skaičiai, kurie įrašyti pase. Viduje aš jaučiuosi jaunas ir man visada bus trisdešimt. Pastarieji metai buvo labai kūrybiški, pilni naujų atradimų, įvykių, profesinių aukštumų. Aš nusprendžiau save „užšaldyti“ šioje būsenoje. O kam slėpti savo amžių? 50 – tai puiki proga padaryti kažką gražaus ir priežastis susitikti su savo klausytojais. Būdamas 50-ies aš galiu drąsiai pasakyti, kad esu laimingas, nes turiu viską – muziką, meilę, šeimą.“

Lietuvoje F. Kirkorovas pristatys atnaujintą šou programą „Ja“, kurioje žiūrovai galės išvysti ir dar nematytų koncertinių numerių bei išgirsti naujų dainų. Tai pasaulinio lygio programa, pripažinta ir įvertina daugybe apdovanojimų. Treji metai pasiruošimo, tonos technikos, daugybė scenos drabužių, transformuojama scena – visa tai laukia mūsų šalies žiūrovų jau visai netrukus.

Šiais metais grupei iš Moldovos „DoReDoS“ dainininkas parašė dainą „My Lucky Day“, kurią šalis pristatys „Eurovizijoje“. Šios grupės pasirodymą pirmieji galės išvysti Lietuvos žiūrovai.

F. Kirkorovas yra vienas iš nedaugelio atlikėjų, turinčių savo garso, šviesos įrangą ir nuosavą montuojamą sceną, kurią į šalį gabena dešimt vilkikų. „Turėti nuosavą techniką – didelė prabanga, kurią sau leisti gali tikrai nedaug atlikėjų. F. Kirkorovas – vienas iš tokių. Jo šou programos visada yra aukšto lygio, ir čia mes turime omenyje ne tik techninę dalį, bet ir patį pasirodymą. Į Lietuvą atvažiuos apie 100 žmonių, kurie dirbs su šou. Didžioji jų dauguma yra šokėjai“, – sako koncertų Lietuvoje organizatoriai.

Nors F. Kirkorovas surengs Lietuvoje net penkis koncertus: Vilniuje, Šiauliuose, Klaipėdoje ir du Kaune, apsistos jis Vilniuje esančiame viešbutyje „Stikliai“, kuris galėjo patenkinti visus muzikanto reikalavimus. F. Kirkorovui viešnagės metu virtuvės šefas sukurs ir specialų meniu.

Atlikėjo tvarkaraštis yra be galo įtemptas. Neskaičiuojant jau suplanuotų filmavimų ir interviu, vien kovo mėnesį dainininkas planuoja surengti 19 pasirodymų skirtingose šalyse. Todėl koncerto organizatoriai pasistengė, kad atlikėjo viešnagė Lietuvoje būtų maksimaliai patogi ir jauki. Kartu su baldų salonu „Monaco antiques“ grimerinėje bus pabandyta sukurti maksimaliai namų aplinką primenančią atmosferą. „Niekam ne paslaptis, kad F. Kirkorovas mėgsta prabangą ir komfortą. Todėl pasirūpinome, kad Lietuvoje jis jaustųsi maksimaliai gerai ir specialiai jam į koncertinių aikštelių grimerines bus pristatyti prabangūs paauksuoti baldai. Dalį interjerų detalių siųsime iš Prancūzijos“, – teigia renginių organizatoriai.

F. Kirkorovo šou įvyks 2018 m. kovo 16–17 d. Kauno sporto halėje, kovo 18 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kovo 22 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje. Atlikėjas savo gastroles užbaigs koncertu „Šiaulių arenoje“ kovo 23 d. Bilietus į koncertą Vilniuje platina tiketa.lt, Kaune ir Klaipėdoje – bilietai.lt, Šiauliuose – ticketmarket.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp  portretas
Fui apsaugok Lietuva nuo tokiu iskrypeliu !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių