Filmas „Gelbėtojai“: K. Rohrbach – naujoji P. Anderson?

  • Teksto dydis:

Karštas ir seksualus serialas „Gelbėtojai“ jau birželio mėnesį sugrįš į kino ekranus. Tiesa, kaip ilgo metro filmas ir pakitusia aktorių sudėtimi. 90-ųjų viduryje kultiniu buvęs serialas vadinamas žiūrimiausiu visų laikų televizijos šou, kuris dešimt metų buvo transliuojamas žiūrovams iš 158 pasaulio šalių. Pagrindinius vaidmenis „Gelbėtojuose“ atlikę aktoriai tapo to laikotarpio sekso simboliais, tad ar naujam filmui pavyks pakartoti pirmtako pasiekimus?

Didžiausia naujojo filmo „Gelbėjai“ intriga tapo klausimas – kas juostoje pakeis blondinę raudonu maudymosi kostiumėliu? Juk būtent serialas „Gelbėtojai“ Playboy žvaigždei Pamelai Anderson pramynė kelią į Holivudą, paversdamas ją ne tik garsia aktore, tačiau ir geidžiamiausia pasaulio moterimi.

Naujajame filme sekso simboliu buvusios P. Anderson vietą paplūdimyje užims ilgakojė gražuolė Kelly Rohrbach (pravarde „kojos“!) – buvusi Leonardo DiCaprio mergina bei „Sports Illustrated“ žvaigždė, savo pirmtakei nenusileidžianti nei grožiu, nei tobula figūra. 27-erių modeliui vaidmuo filme „Gelbėtojai“ tapo debiutiniu didžiajame kine, kuriame mergina tvirtina norinti tęsti karjerą. Ar žiūrovai K. Rohrbach priims kaip naująjį sekso simbolį ir užleis jai P. Anderson ilgus metus šildytą vietą, kinuose pamatysime jau visai netrukus.

Birželio 16-ąją Lietuvos kinuose pradedamas rodyti filmas „Gelbėtojai“ žiūrovą nukelia į Ramiojo vandenyno pakrantę. Čia pluša grupelė gelbėtojų, visuomet pasiruošusių išgelbėti bėdon pakliuvusius poilsiautojus. Pagrindinis filmo herojus, patyręs gelbėtojas Mičas (akt. Dwayne'as Johnsonas) ir jo kolega Metas (akt. Zacas Efronas) sužino, jog paplūdimiui gresia išnykimas – finansinių sumetimų vedina didžiulė naftos perdirbimo įmonė ketina čia įkurdinti savo padalinį ir nuniokoti ilgus metus gelbėtojams namais buvusią vietą. Tačiau ar gelbėtojai pajėgūs sustabdyti tokius planus?

Dw. Johnsonas: svarbiausia tikėti savo jėgomis

Sakoma, jog dideli ir stiprūs žmonės dažniausiai būna geraširdžiai ir mieli. Nežinia ar tai galima pritaikyti visiems, tačiau aktorius Dw. Johnsonas – būtent toks. Beveik dviejų metrų ūgio milžinas gąsdinančiai dideliais raumenimis ir nuginkluojančiai miela šypsena garsėja savo gerumu, yra liaupsinamas kolegų, o kino ekranuose „uola“ pravardžiuojamas vyras puikiai gelbėja pasaulį nuo jį tykančių pavojų bei geba prajuokinti net didžiausią surūgėlį.

Brangiausiai apmokamas Holivudo aktorius, žurnalo „People“ tituluotas seksualiausiu planetos vyru, interviu žurnalui THR patikino, jog tai – ne sėkmės, o uolaus darbo rezultatas. „Gyvenime man teko pasiekti dugną, o tuomet – sunkiai dirbti, norint išbristi iš ten, kur atsidūriau. Tikiuosi, jog mano gyvenimo istorija žmonėms taps pamokančiu ir įkvepiančiu pavyzdžiu apie tai, jog negalima nuleisti rankų ir sustoti, o visų svarbiausia – daug dirbti ir visuomet tikėti savimi. Kiekvieną rytą privalote pasakyti sau „Aš galiu“, „Aš tai pasieksiu“, „Aš įveiksiu visas kliūtis“ ir tik tuomet eiti lauk pro duris“, - pasakoja sunkiu paaugliu buvęs Dw. Johnsonas, kuris tikina, jog nuo gyvenimo klystkelių jį išgelbėjo kultūrizmas. „Pažintis su sportu išmokė mane užsibrėžti tikslus, siekti rezultato ir gerbti save, o pačiu laiku sporto link nukreipta mano energija tapo mano išsigelbėjimu. Nežinau, kur ir kuo būčiau šiandien, jeigu ne sportas. Tikėtina, jog vis dar merdėčiau gyvenimo dugne nė neketindamas keisti savo gyvenimo būdo“, - skaitytojus motyvavo aštuoniskart pasaulio „wrestlingo“ čempionas, apie didįjį kiną svajojęs nuo pat ankstyvos vaikystės.

Daug garsių vaidmenų kine atlikęs vyras į Lietuvos kino ekranus dar sykį įsisuks birželio 16 dieną filme „Gelbėtojai“ („Baywatch“), kur atliks entuziastingo gelbėtojų komandos Mičo vaidmenį. Į jo komandą kviestiniu gelbėtoju pakviečiamas buvęs olimpietis, itin savimi patenkintas „tuštutis“ Metas (akt. Z. Efronas).

Dviejų didžiulių ego susidūrimas, tuo pat metu Metui dar ir bandant „pakabinti“ žavią kolegę Samer (akt. Alexandra Daddario), sukurs begalę juokingų situacijų. Tačiau juokus teks mesti šalin ir pasistengti dirbti kartu, kai paplūdimyje narkotinę operaciją užsuks paslaptinga nusikaltėlė Viktorija (akt. Priyanka Chopra).

Daugiau informacijos - kinokodas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių