„Finalo ketverto“ narė Senjasa po netikėto išbandymo: keista, kad aš gyva ir sveika

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį LNK televizijos žiūrovų laukia ypatinga „Finalo ketverto“ laida. Joje muzikinius sostus užėmusiems Senjasai, Justinai Budaitei-Junai, Kotrynai Juodzevičiūtė ir Gabrieliui Vageliui teks ne tik susidoroti su scenos jauduliu bei aršiai nusiteikusiais konkurentais, bet ir susidurti su didžiausiomis savo baimėmis.

„Manau, po šito jums reikės naujo ketverto,“ – sužinojusi, su kokiu iššūkiu teks susidurt,  jaudulio neslėpė Kotryna Juodzevičiūtė. Ji atskleidė, kad kažkada yra nudegusi, todėl vien mintis apie ėjimą per žarijas ją gąsdina. Ketvertui teko išmėginti savo jėgas ne tik žengiant per žarijas, bet ir atliekant kitas rizikingas užduotis. „Ne paslaptis, kad scenos žmogui itin svarbus ir psichologinis pasiruošimas, jis turi mokėti susidoroti su visa apimančiu jauduliu bei kitomis užplūstančiomis emocijomis, kitaip scenoje gali tiesiog „sudegti“, – teigė projekto rengėjai.

Pavojingos užduotys tapo dideliu iššūkiu ketverto nariams. Ne vienas prisipažino susiduriantis su didžiausiomis savo baimėmis, kai kurie net nesugebėjo pasiryžti ir susidoroti su užplūdusiomis emocijomis. Įspūdinga užduotis iš „Finalo ketverto“ pareikalavo itin daug drąsos, negana to, nebuvo išvengta ir kraujo.

„Atsikėliau šįryt ir galvoju – keista, kad aš gyva, sveika, kad viskas man gerai. Skausmą jaučiau, bet žinojau, kad niekas mūsų nužudyti ar sužeisti nenori, todėl reikėjo tik stipriai nuteikti save psichologiškai. Manau, tai be galo pravers ir prieš lipant į sceną – psichologinis pasiruošimas ir ten be galo svarbus“, – pasakojo prieš savaitę sostą iškovojusi seksualioji aštuoniolikmetė Senjasa.

Jau šį sekmadienį 19 val. „Finalo ketverte“ – dar daugiau emocijų ir intrigos. Ar išsaugos savo muzikinius sostus nuo pirmojo finalo juos užėmę J. Budaitė-Juna ir G. Vagelis? Ar savo šansą pasirodyti dvikovoje gaus K. Juodzevičiūtė bei Senjasa? Ar Vidas Bareikis, Egidijus Dragūnas ir Martynas Tyla išvys pretendentų, vertų kovoti dėl muzikinių sostų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nu žinot ciuvai jūs tai nemokat rinkt žodžių. Gal yra tokie dalykai kaip jausmai?Bet jūs besirdziai tai nesuprasit...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių