„Fusedmarc“ atvirauja: ką keis „Eurovizijos“ pasirodyme?

Savo dainą Izraelyje, Ispanijoje ir Olandijoje artimiausiu metu žadantys pristatyti „Fusedmarc“ ją greičiausiai pateiks jau kiek kitokią nei per nacionalinę „Eurovizijos“ atranką. Grupės vokalistė Viktorija Ivanovskaja LRT.lt atskleidė, kad nutarta pakoreguoti kai kuriuos kūrinio žodžius.

–  Kaip sekasi pasiruošimas, kai žiniasklaidos dėmesys šiek tiek atslūgo?

–  Nuotaika gera, pagaliau išsimiegame. Po kelių dienų rinksimės su kolektyvu ir pradėsime didesnes repeticijas. Taip ir ruošiamės. Jau buvo laiko pailsėti po to šurmulio.

– Ar jau sugalvojote, kaip atrodys jūsų eurovizinis pasirodymas?

–  Ieškome vizijos, vyksta darbai ir vizualistai kuria pasirodymo vaizdą. Esame procese.

–  Ar labai keisis pasirodymas nuo to, kurį matėme nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale iki to, kurį išvysime Kijeve?

–  Vizualiai taip, keisis. Bet mano įvaizdis iš esmės nesikeis. Nebent nuotaika bus geresnė, ar ekspresijos bus daugiau. Kaip vaizdas keisis scenoje išduoti negalime, nes dar ir patys tiksliai nežinome, viskas yra procese. Daina iš esmės nesikeis, tik vienas kitas žodis.

Išduosiu paslaptį: visiems jau atrodo, kad mūsų dainoje yra per daug teksto „jė jė“, „da da“, „taip taip“, „si si“, ir visom kitom kalbom, tad kai kuriuos „jė jė“ keisime į „your rain“. Mano įvaizdžiu greičiausiai ir toliau rūpinsis dizainerė Sandra Yushka.

Kaip vaizdas keisis scenoje išduoti negalime, nes dar ir patys tiksliai nežinome, viskas yra procese.

–  Ar konkurso organizatoriai gali išpildyti visus jūsų lūkesčius, ar dialogas su jais dar nevyko?

–  Dialogas vyksta visada, nes jie nori padaryti gerą šou. Ir mes patarimų gauname, ir mūsų pageidavimų klauso. Dabar ieškome visiems geriausio sprendimo.

–  Ar vyks paramos koncertas?

–  Manome, kad jis vyks balandžio pabaigoje. Jei bus nuotaikos, nes norime skirti dėmesį pasiruošimui, o tokios pašalinės veiklos yra rimtos ir atima daug laiko. Apie paramos koncertą šiuo metu per daug negalvojame.

Jau kitą savaitę pristatysime savo dainą Izraelyje, vėliau – Amsterdame ir Madride.

–  Po jūsų pergalės nacionalinėje atrankoje internete paplito peticijos prieš jus, kaip Lietuvos atstovus. Kaip į tai reagavote?

–  Nereagavome. Net nežinojau apie tai, mums apie tai pranešė tik kažkuriame interviu. Tad į tai per daug nereagavome, tiesiog judame į priekį.

Lietuvos atstovai pasirodys antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 11 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių