„Fusedmarc“ vokalistė apsisprendė, ką vilkės „Eurovizijoje“

  • Teksto dydis:

Jau labai greitai Kijeve įvyks „Eurovizijos“ konkursas, kuriame tarp kitų 43 šalių su daina „Rain of Revoliution“ pasirodys ir Lietuvos atstovai „Fusedmarc“. Intensyviai besiruošdama konkurso finalui, grupės vokalistė V. Ivanovskaja atskleidė, kad jau apsisprendė, ką vilkės lemtingąjį vakarą.

„Dizainerės Sandros Yushkos kurta suknelė tobulai atspindi griežtą, tačiau tuo pačiu metu laisvą mano ir dainos stilių“, – pasakojo Viktorija. Ir pridūrė: „Raudona suknelės spalva simbolizuoja dainos skleidžiamas stiprias, scenoje tiesiog sprogstančias emocijas: meilę pasauliui, žmonėms ir muzikai, laimę ir džiaugsmą.“

„Sandra Yushka kurta suknelė – tai tarsi mano kūnas. Ji tokia lengva ir plasnojanti, tačiau tuo pačiu metu griežta. Joje nėra jokių nereikalingų detalių, viskas apgalvota. Nors suknelė labai ryški, būdama scenoje nejaučiu, kad ją dėviu, nes šis drabužis visiškai įsilieja į bendrą kontekstą ir tampa pasirodymo dalimi. Suknelė scenoje man padeda būti savimi, pabrėžia dainos emociją ir mano vidinę būseną“, – atskleidė grupės „Fusedmarc“ vokalistė Viktorija, kuri taip pat prisipažino, kad iki šiol nėra turėjusi jokio raudono drabužio.

Pasak V. Ivanovskajos, suknelės idėja būtent ir gimė vedama stiprių dainos emocijų. „Esame labai laimingi, kad netrukus „Rain of Revolution“ turėsime galimybę pristatyti visam pasauliui, o tuo metu vilkėsiu tobulai kūrinį ir mane atskleidžiantį drabužį“, – pasakojo „Fusedmarc“ vokalistė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

UZKNISOT!!!!!!

UZKNISOT!!!!!! portretas
Nelaimes jie nieko, ta nykštukė, parodijuoja (ir labai blogai) AtA Jackson'a, visai nemiela jų klausytis, kas per IDIOTAI juos parinko???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių