G. Alijeva: buvusio vyro alimentų užtenka keliems kartams prekybos centre apsilankyti

  • Teksto dydis:

Dainininkė ir drabužių kūrėja Goda Alijeva atvira – jos buvusio vyro ir vaikų tėvo Rolando Alijevo mokamų alimentų užtenka vos keliems apsilankymams prekybos centre.

Šią pirmadienio pavakarę LNK laidoje „Yra, kaip yra“ žinomos moterys kalbės, kodėl net ir ištekėjus būtina turėti darbą bei būti nepriklausomoms nuo savo vyrų. Garsi dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė sakys žinanti, ką reiškia gyvenimas, kai šeimoje trūksta pinigų, ir teigs, kad finansinė nepriklausomybė nuo vyro – būtina.

Natalija pasakos, kad vien būti turtingo vyro žmona ji negalėtų. Natalija aiškins: visiškai pasitikėti vyrais negalima, kadangi net ir tobulos šeimos išsiskiria, mat vyrams sulaukus 40-ies tarsi kažkas nutinka... Ne vieną jos draugę vyrai yra palikę be svarių priežasčių.

Gražuolė G. Alijeva šiandien, 17 val. 30 min., per LNK kalbės, kad ji visą gyvenimą stengėsi dirbti ir užsidirbti pinigus pati. Goda sakys, kad jos buvusio vyro ir vaikų tėvo R. Alijevo mokamų alimentų užtenka vos keliems apsilankymams prekybos centre.

G. Alijeva sakys, kad dar jai gyvenant su Rolandu, judviejų šeimos biudžetas buvo bendras ir kiekvienas nešė indėlį į šeimos gerovę. Gražuolė kalbės, kad daugelis susidaro klaidingą nuomonę, kad visi krepšininkai uždirba milijonus, tačiau taip yra tik labai retais atvejais, o gimus antram vaikeliui, Rolandas net Godai siūlė susirasti darbą, kad šeima galėtų uždirbti daugiau pinigų.

Goda kalbės, kad naivios yra tos merginos, kurios galvoja, kad ištekėjusios už turtingo vyro bus laimingos, saugios iki gyvenimo pabaigos. Anot jos, realybė yra kitokia, kadangi vyrui moteris gali atsibosti ir jis susiras naują, o moteris liks viena.

Laidoje taip pat dalyvaus ir dainininko Donato Montvydo žmona Veronika. Moteris sakys, kad jeigu šeima planuoja vaikus, moteris turi suprasti, jog ji turės didžiąją laiko dalį skirti vaikų auginimui.

Veronika pasakos, kad ji su Donatu yra sutarę, kad vaikų auginimas bus jos investicija į šeimą ir vaikus. Montvydų šeimoje biudžetas yra bendras ir nei vienam nereikia prašinėti pinigų vieniems ar kitiems dalykams: gėris, kad vyras gali daryti karjerą ir uždirbti pinigų šeimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
...alimentu uztenka keliems kartams prekybos centre apsilankyti? Idomu,ka ji turi omeny? Prekybos centre galima ir per viena karta kelis tukstancius isleisti, ziurint ka perki.

Di

Di portretas
Goda turetu dziaugtis turi grazias atzalas gyvenimas zebras tai juodas tai baltas o kam dabar lengva

kp

kp portretas
"Ne vieną jos draugę vyrai yra palikę be svarių priežasčių." - Visiška nesamonė
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių