G. Liaudanskas-Svaras pasakė, ką darytų, jeigu gatvėje sutiktų R. Karbauskį

  • Teksto dydis:

Grupė „G&G Sindikatas” garsėja itin pilietiškais ir drąsiais pasisakymais įvairiomis aktualiomis problemomis.

Paskutinėje šio sezono LNK laidoje „Kitu kampu” antradienio vakarą 20.30 val. grupės nariai atviraus apie tai, kodėl jie nebijo kalbėti, o lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras pasakys, ką darytų, jeigu gatvėje sutiktų Ramūną Karbauskį.

Muzikantai pokalbio metu tikins, kad amžinos vertybės, tokios kaip meilė šeimai ir tėvynei, yra neatsiejamos nuo jų kūrybos. Svaro nuomone, visą tai puikiai apibūdina ir patrioto sąvoka: „Arba tu turi vertybes širdyje ir žinai, iš kur esi kilęs, matai ateitį arba ne. Man sunku įsivaizduoti kaip galima nemylėti savo šeimos ar savo tėvynės, nes tam tikra prasme tai yra tas pats”.

Anot „G&G Sindikato” lyderio, šalyje šiuo metu vyksta daug neteisybės, kurią būtina viešinti. Visai neseniai vieno pasirodymo metu grupė R. Karbauskį parodė klouno veidu.

Liūdnai jam pažiūrėčiau į akis ir pasakyčiau, kad, žmogau, tu ne tik darai, bet dar ir suvoki, tai ką darai. Būtent dėlto nei meilės, nei pagarbos šitas žmogus iš manęs nesulauks.

Pasak Svaro, tai yra meninė išraiška ir jų drąsiai išsakyta nuomonė. Paklaustas, ką darytų jeigu gatvėje sutiktų R. Karbauskį, Svaras nesutriko: „Liūdnai jam pažiūrėčiau į akis ir pasakyčiau, kad, žmogau, tu ne tik darai, bet dar ir suvoki, tai ką darai. Būtent dėlto nei meilės, nei pagarbos šitas žmogus iš manęs nesulauks”.

Svaras prisipažins, kad nors ir seka politines aktualijas, yra aktyvus, pilietiškas, dalyvauja kariuomenės veikloje bei priklauso Lietuvos šaulių sąjungai, pats į valdžią eiti nesiruošia. „Į politiką neinu todėl, kad esu kiek įmanoma sąžiningas žmogus kitų atžvilgiu. Taip pat nesu baigęs politikos mokslų, neišmanau įvairių procesų ir man būtų gėda imti pinigus už tai, kad mane ketverius metus mokytų. O, pavyzdžiui, kai kuriems žmonėms ne gėda, jie ima pinigus ir džiaugsmingai juos leidžia, nors išmano politikoj tiek, kiek... Trumpiau tariant tai nei kiek”, – laidoje kalbės Svaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to NULIS

to NULIS portretas
Labai išraiškingai :) prisistatei.....taip ir toliau....:)

ar tai kam nors įdomu?

ar tai kam nors įdomu? portretas
Jau Svaras save parodė, chamiškai, išsityčiojęs iš Karbauskio visai ne laiku, ne vietoje ir be skonio. O tai dar kam nors įdomu, ką šis subkultūros veikėjas pasakytų Karbauskiui???. Man tai tikrai ne. Manau, ir pats Karbauskis tik pažvelgtų ironiškai į šį ,,didvyrį" ir praeitų, kaip prt tuščią vietą.

NULIS

NULIS portretas
IRGI MAT DAININIKAS ATSIRADO...NIEKAM NEIDOMI JO NUOMONE-ABSOLIUTUS NULIS,PER KLAIDA I LAIVA PAPUOLES...
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių