G. Mikalauskas: Palangoje žmonės elgiasi kaip kokie laukiniai

  • Teksto dydis:

Palangoje gyvenantis garsus Lietuvos aktorius, renginių vedėjas ir verslininkas Gintaras Mikalauskas LNK laidoje „KK2 Vasara“ šį sekmadienį pasakos apie populiariausio lietuviško kurorto vasariškas pramogas.

Gintaras Mikalauskas turi nuosavą poilsiavietę pajūryje, Palangoje. Pats čia gyvena ir viską tvarko. Todėl savo akimis mato pačius baisiausius košmarus.

Artistas maudosi jūroje, kol nėra poilsiautojų, nes, anot pašnekovo, žmonės elgiasi kaip kokie laukiniai. Jei yra šimtas metrų iki tualeto ir šimtas metrų iki jūros – tai žmonės renkasi vandenį.

„Yra toks posakis – Palangoje viskas kaip iki jūros taip ir iki tualeto – 100 metrų“, – žurnalistams laidoje pasakos aktorius.

Tačiau vietoje, kur gyvena G. Mikalauskas, Kunigiškėse dar pakenčiama. Šlapimo tvaiko nesijaučia. Kur kas baisiau pajūrio miestelyje Šventojoje. Kaip teigia aktorius, jam ne kartą teko girdėti žmones atliekant gamtinius reikalus tiesiai į kibirą, o paskui kibirų turinys išpilamas į krūmus, o kurortą apgaubia šlapimo tvaikas.

„Šventojoje ten visai liūdna, kanalizacijų nėra, nameliai be patogumų, tai niekaip nesuprantu to poilsio“, – atviravo G. Mikalauskas.

Tačiau G. Mikalauskas džiaugiasi, kad pajūryje po truputį įsigali tvarka, o dar visai neseniai vietiniai stebėjosi atvykėliu iš Vilniaus, kuris kiekviename kambaryje įrenginėjo po tualetą. Klausė – „Kam?!”, neva keliasdešimčiai svečių užteks vieno tualeto.

Kitas laidos herojus – aktorius Karolis Sakalauskas pasakos apie šiandieninį savo gelbėtojo darbą.

Pats Karolis prieš kokį dešimtį metų nebūtų galėjęs patikėti, kad darys tai, ką dabar  daro. Vyras baigė aktorinį, turi ko gero įspūdingiausią torsą. Supermenas, humoro laidų autorius ir atlikėjas, kuriam buvo prognozuojama pirmo ryškumo žvaigždės ateitis.

K. Sakalauskas ir yra žvaigždė. Tarp gelbėtojų, ugniagesių, skęstančiųjų, degančiųjų ir kitų nelaimėlių.  Vyrukas traukė iš vandens ne tik gyvuosius, bet ir skenduolius.
„Kaip bebūtų gaila, bet mūsų darbo specifika yra labiau tokia, kad mes jau atvažiuojame ieškoti nuskendusių žmonių ar daiktų“, – laidoje „KK2 Vasara“ kalbės humoristas ir rodys, kaip gaivinti žmones.

„Todėl žmonės prieš maudydamiesi turi pagalvoti, o kas jeigu pradėčiau skęsti, o kas jeigu pamatyčiau, kad kitas skęsta? Kiekvienas turėtų būti su tuo susipažinęs, kaip atlikti tuos gelbėjimo darbus elementariai, ką daryti ir ko nedaryti“, – pasakos Karolis.

Daugiau apie aktoriaus G. Mikalausko potyrius Palangoje bei humoristo Karolio išgyvenimus dirbant gelbėtojo darbą žiūrėkite šį sekmadienį laidoje „KK2 Vasara“, 20 valandą per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pypenas

pypenas portretas
Kokia valdžia,tokie ir jos vaikai???????

ka ka iii

ka  ka  iii portretas
cia apie save parasei ,ale pataikei kaip pirstu i aki ,matosi is rasliavos ,RUNKELI.

Mužikas

Mužikas portretas
O kas čia tokio, kad žmogus myža į vandenį ? Kjūra viską išvalo. O kas tas Michalas ? Kažkoks mulkis. Bulvarinė durniiasklaida vis išskyria kažkokius "vilniečius". Juk tai tie patys iš rajonų suvažiavę kaimietukai, šūdinais kulnais... Visa Lietuva vienodo lygio - visiems rūpi juodi bmw, šašlykai ir kaip kitą apgauti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių