G. Vagelis pristato savo eurovizinę dainą ir vaizdo klipą

  • Teksto dydis:

Pernai vienu didžiausių nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos atradimų tapęs bei jos finalą pasiekęs dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis savo laimę atrankoje bando ir šiemet. Bilietą į Portugalijoje vyksiantį konkursą dainininkas sieks laimėti su savo kūrybos daina „The Distant“, kurioje pasakoja apie iššūkių kupinus dviejų žmonių santykius.

Muziką ir žodžius dainai parašė pats G. Vagelis, o „The Distant“ aranžuotę kūrė Artiomas Penkevičius, kuris dirba ir su tokiais atlikėjais kaip Jurga Šeduikytė ar Vidas Bareikis.

„Tik parašęs šią dainą, iškart supratau, kad tai puiki medžiaga „Eurovizijai“. Apie dalyvavimą nacionalinėje atrankoje mąsčiau nuolat, tik norėjosi sukurti dar geresnį kūrinį nei pernai. Dabar, girdėdamas ir atlikdamas galutinę „The Distant“ versiją, nuoširdžiai tikiu, kad su šiuo kūriniu nebūtų gėda pasirodyti visai Europai“, – vilčių nugalėti nacionalinėje atrankoje neslėpė G. Vagelis.

Dainai „The Distant“ atlikėjas su komanda sukūrė ir vaizdo klipą, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko pats G. Vagelis ir talentinga atlikėja bei modelis Miglė Palkevičiūtė. Filmavimo ir montažo darbais rūpinosi Nerijus Kuzmickas, o klipą prodiusavo Gabrieliaus brolis Osvaldas Vagelis.

„Noriu padėkoti Nerijui, Miglei ir visai komandai už idėjas, entuziazmą ir naktines pamainas. Rezultatu esu labai patenkintas, manau, kad mums pavyko perteikti dainos idėją ir sukurti tarsi trumpą filmą. Praėjo beveik penkeri metai nuo paskutinio mano vaizdo klipo, bet vertėjo laukti“, – sakė G. Vagelis. 

Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos komisija – Ramūnas Zilnys, Giedrė Kilčiauskienė, Beata Nicholson ir Viktoras Diawara – G. Vagelio dainą „The Distant“ įvertino 10 balų, ją įvertinti galės ir televizijos žiūrovai. Televizijos eteryje G. Vagelis pasirodys trečiojoje atrankinėje laidoje šeštadienį, sausio 27 d., 21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių