G. Žemaitė išdavė paslaptį apie savo vyrą

  • Teksto dydis:

„TV pagalbos“ narė ir laidų vedėja Gerda Žemaitė prisipažįsta, kad maisto gamyba nėra jos mėgstama veikla, tačiau mielai atskleidžia savo ir vyro ritualus.

„Aš šiaip nesu labai mėgėja gaminti, anksčiau apskritai negamindavau, nesu labai gera kulinarė. O dabar kartais tenka, ir noras atsiranda. Man patinka savaitgalį, kai niekur nereikia skubėti, atsikelti ir sugalvoti kažką paruošti“, –  laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakos žinoma moteris.

Tačiau firminis G. Žemaitės patiekalas gali ir nustebinti – geriausiai žvaigždei gaminti sekasi lietuviškos virtuvės patiekalą. „Man geriausiai pavyksta būtent vėdarai, išmokau iš mamos!“ –  šypsodamasi sakys G. Žemaitė.

Tiesa, puikią figūrą demonstruojanti laidų vedėja tikins, kad riebius lietuviškus patiekalus siekiant išsaugoti figūrą tenka riboti. „Retai leidžiu sau pasilepinti cepelinais arba vėdarais. Tenka ir pasportuoti, valgyti ne du cepelinus, kiek norėtųsi, bet vieną“, –   sakys G. Žemaitė.

Neseniai už prodiuserio Andriaus Žemaičio ištekėjusi moteris pasidalins ir judviejų bendro gyvenimo detalėmis. G. Žemaitė atskleis, kad namuose dažniausiai gamina vyras: „Dažnai sulaukiu ir kavos į lovą. Jam gaminti patinka labiau, nei man.“

Padedama grilio meistro Mindaugo Kalvaičio G. Žemaitė mamai gamins grilyje keptus agurkus su mėsa, o jos sesuo Kristina kartu su šefe Ilona Juciūte keps įdarytą baklažaną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

okei

okei portretas
tai pasididziavimas kad vyra ateme is seimos juk jis turi vaiku man tai tokios savalkos baisu pasislepk geriau

Elena

Elena portretas
Labai neįdomu.... Nejaugi pas mus tik tokios žvaigždės....Juokinga....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių