Gerbėjų antplūdis pakoregavo atlikėjo D. Montvydo planus

  • Teksto dydis:

Vienam populiariausių šalies atlikėjų D. Montvydui fortūna šypsosi ir toliau, o gerbėjų armija išlieka ištikima. Lapkričio-gruodžio mėnesiais atlikėjas surengs devynis savo koncertus, tarp kurių ir akustiniai pasirodymai su styginių kvartetu bei vienintelis šou Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Savo ambicijas ir augantį populiarumą atlikėjas demonstruoja kiekvienais metais rengdamas šou arenose. Tiesa, šiemet D. Montvydas apsiribojo vienu tokio tipo koncertu Kaune. Šalies sostinėje atlikėjas surengs akustinį koncertą, kaip ir kituose 7-iuose Lietuvos miestuose.

„Šiais metais susikoncentravome į vieną šou, kuriam ruošiasi didelė komanda. Pasirinkome Kauną, kadangi tai didžiausia erdvė šalyje, kuri leidžia įgyvendinti visus techninius sprendimus. Šį kartą po arenos stogu pastatysime visą cirko palapinę, kurioje netruks ne tik klounų ar iliuzionistų“, -  apie per Kalėdas vyksiantį šou atvirauja atlikėjas.

Savo koncertinį turą su styginių kvartetu surengsiantis D. Montvydas ne vieną kartą yra įtikinęs, kad būtent akustiniuose koncertuose atlikėjas sukuria artimą ryšį su klausytojais.

Kaip rašoma pranešime spaudai, gerbėjai meilę D.Montvydui įrodė ir šį kartą – likus mėnesiui iki koncerto pajūryje visi bilietai išparduoti. Dėl šios priežasties ir yra skelbiamas papildomas koncertas –gruodžio 30 d. Palangos Kurhauzo salėje.

„Neapsakomai geras jausmas padaryti tą vadinamą sould out’ą likus mėnesiui iki koncerto. Gerbėjai ir muzika yra viskas, dėl jų niekada negaila pakoreguoti planus ir šventines dienas paskirti būtent koncertams. Nuo Klaipėdos iki Palangos visai nedidelis atstumas, todėl tikiu, kad tie, kurie nespėjo įsigyti bilietų Klaipėdoje, atvyks į Palangą“, – džiaugiasi Donatas.

Akustiniai D. Montvydo koncertai su styginių kvartetu įvyks lapkričio 18 d. Panevėžyje, 25 d. Šiauliuose, 28 d. Klaipėdoje, 30 d. Marijampolėje, gruodžio 1 d. Alytuje, 2 d. Plungėje, 19 d. Vilniuje. Gruodžio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks vienintelis šou – „Cirkas“, o gruodžio 30 d. Palangoje įvyks papildomas akustinis koncertas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm...

hm... portretas
Nezinau, kam gali buti idomus tas prapiarintas, bedvasis, dirbtinai padarytas "zvaigzdukas"? Nebent nesubrendelems paauglems. Tokiai auditorijai jis ir skirtas. Mane tas jo nesveikas hiperaktyvumas tik erzina.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių