Geriausia Estijos metų grupe tituluoti atlikėjai atvyksta į Lietuvą

  • Teksto dydis:

Jau rytoj į Lietuvą atvykstanti viena populiariausių Estijos grupių „Ewert and the Two Dragons“ džiaugiasi klausytojų palaikymu – į vasario 8 dieną gyvos muzikos klube „Tamsta“, Vilniuje įvyksiantį naujausio grupės albumo „Hands Around the Moon“ liko vos dvidešimt bilietų.

Intensyviu albumo pristatymo turu šiuo metu gyvenantys „Ewert and the Two Dragons“ prieš porą savaičių buvo įvertinti Estijos muzikos apdovanojimuose – laimėjo net trejose kategorijose: geriausio roko albumo, geriausio metų albumo ir metų grupės.

„Gauti apdovanojimus ir būti pripažintam dėl darbo, kurį įdėjai į savo kūrybą – malonu, tačiau koncertai ir gerbėjai mums yra gerokai svarbiau. Stengiamės nesikoncentruoti vien ties apdovanojimais,“ – sakė grupės lyderis Ewertas Sundja, paklaustas ką grupei reiškia gauti apdovanojimai.

Tiesa, jis ir grupės gitaristas Erkis Pärnoja Vilniuje lankėsi dar prieš rytojaus koncertą. Praėjusią savaitę vos vienai dienai į Lietuvą atvykę grupės nariai apsilankė televizijoje bei radijuje, pristatė dainas iš naujausio albumo „Hands Around the Moon“ ir pasivaikščiojo po sostinę.

„Vilniuje lankėmės jau ne pirmą kartą, mums labai patinka šis miestas. Sukelia daug malonių prisiminimų. Be to, publika kaskart nustebina savo šiltu priėmimu,“ – teigia Ewertas Sundja ir kviečia susitikti rytoj, vasario 8 dieną įvyksiančiame koncerte, gyvos muzikos klube „Tamsta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių