Geriausius TV3 filmus pristatys paprasti televizijos žiūrovai

  • Teksto dydis:

Savo žiūrovus nuolat stebinanti TV3 televizija ir šįkart pasiūlė leistis į avantiūrą savo draugams socialiniame tinkle „Facebook“. Iš tūkstančių norinčių buvo atrinkti keturi jaunuoliai, kurie nusifilmavo naujų kino rubrikų vinjetėse.

Jau rudenį startuosiančiame naujajame TV3 sezone – ne tik pamėgtos ir atsinaujinusios laidos, netikėti projektai, bet ir daugiau gerų filmų. Penktadieniais, kaip įprasta, – maloni duoklė vaikams „Didžiajame penktadienio filme“, šeštadieniais – „Šeimos kino teatro“ rubrikoje – visai šeimai tinkantys ir patinkantys nuotykių filmai, dramos, o po jo – pasaulinio pripažinimo sulaukę filmai rubrikoje „Gero kino vakaras“.

Savaitės dienomis ir sekmadieniais vakare – nauja rubrika „Vakaro kino teatras“, kurioje žiūrovų laukia didelis įvairiausių filmų pasirinkimas. Skirtingų žanrų filmai patenkins skirtingų skonių žiūrovus – veiksmas, fantastika, drama, trileris. Būtent šią rubriką pristatančiose televizijos vinjetėse ir filmavosi TV3 „Facebook“ paskyros draugai.

Sostinės Žvėryno gimnazijoje besimokantys Viktoras ir Vilhelmas pripažino, kad nesitikėjo, jog filmuotis bus taip smagu: „Tikėjausi, kad bus daug blogiau, kad gausim daug kritikos, kad visi bus pasikėlę“, – pasakojo Viktoras, – bet viskas buvo labai gerai paruošta, visi malonūs, tikrai buvo labai smagu.“

Viktoras sako visą dieną šokinėjęs iš džiaugsmo, kai sužinojo, kad TV3 televizija filmavimui pasirinko jį ir jo draugą. Džiaugėsi ir abiejų vaikinų šeimos.

Vilhelmas vis dar prisimena, kaip prieš maždaug 15 metų dalyvavo legendinėje „Nomedos“ laidoje, kur vaikų buvo klausiama, kuo jie norėtų būti užaugę. Tuomet Vilhelmas pareiškė, kad norėtų būti politiku arba žmogumi voru, dabar jis daugiau galvoja apie informacinių technologijų sritį, bet dar pasilieka laiko apsispręsti. O Viktoro didelės abejonės nekankina – jis norėtų studijuoti žurnalistiką. Su draugu kuria „Youtube“ filmukus ir tikisi, kad tiek ši patirtis, tiek susipažinimas su televizijos užkulisiais prisidės prie jo ateities planų.

Dvi merginos, Simona ir Eglė, kurios filmavosi vinjetėse, sakė taip pat negalėjusios patikėti, kad yra atrinktos. „Filmuotis buvo labai smagu, gera kompanija, nebuvo jokio streso, visi bendravo, buvo linksmi, labai gera ir jauki atmosfera buvo“, – nauja patirtimi džiaugėsi Simona, kuri vaikystėje svajojo tapti aktore, o dabar, artėjant 12 klasei, sako dar ieškanti savęs. Simona filmavosi su geriausia savo drauge Egle, su kuria yra neišskiriamos ir nuolat prisigalvoja kokių nors įdomių užsiėmimų.

„Vakaro kino teatras“ – skirtingų žanrų filmai – veiksmas, fantastika, drama, trileris: čia ir „Hitmanas. Agentas 47“, ir „Mes valdome naktį“, ir „Įkaitas“.

„Gero kino vakaras“ – išskirtiniai filmai nuo šiol žiūrovų laukia šeštadienio vakarais iškart po „Šeimos kino teatro“ rubrikos. Kino ekspertų įvertinti, apdovanojimus pelnę filmai: „Marsietis“, „Atkirtis“, „Sensacija“ ir kiti kino šedevrai.

„Didysis penktadienio filmas“ – kiekvieną penktadienį prie televizorių ekranų laukiami ir dideli, ir maži kokybiškos, įdomios ir įtraukiančios animacijos gerbėjai. Geriausių pasaulio animacijos kūrėjų filmai, „Oskarų“ laureatai ir, svarbiausia, – vaikų simpatijas užkariavę tų filmų herojai. Čia galima pamatyti ir visas „Ledynmečio“ dalis, ir „Galingąjį šešetą“, ir mergaičių pamiltą „Ledo šalį“.

„Šeimos kino teatras“ – šeštadienio vakarus šeimos galės leisti kartu. Visiems (nuo mažiausių iki vyriausių) tinkami nuotykių, veiksmo filmai ir dramos: nuo „Pi gyvenimas“ iki „Vienas namuose“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių