„Gintarinis“ Klaipėdos choras koncertavo pataisos namuose

  • Teksto dydis:

„Nesitikėjome tokio šilto palaikymo – koncerto metu klausytojos kartu niūniavo dainų žodžius, o kai kurios ir nubraukė ašarą“, – įspūdžiais dalinosi "Gintarinio" Klaipėdos choro narės ir Edgaras Lubys, kurie penktadienį popiet surengė koncertą Panevėžio moterų pataisos namuose.

„Mūsų choro merginos yra tarsi pasitikėjimo savimi ir tvirtybės simboliai, tad negalėjome atsisakyti pataisos namų administracijos kvietimo pasidalinti savo muzika su ten bausmę atliekančiomis moteris. Norėjome įkvėpti joms pasitikėjimo savimi ir šiltų emocijų“, – po koncerto sakė Edgaras Lubys.

Pasak choro narių, įspūdžiai iš koncerto liko patys  geriausi. „Buvo smagu matyti šypsenas veiduose, tad,  matyt, savo tikslą pasiekėme – gražią pavasario popietę pasidalinti savo muzika ir taip praskaidrinti pataisos namų kasdienybę“, – įspūdžiais dalinosi choristės.

Sekmadienį iš kovos „Chorų karuose“ pasitraukęs išskirtinis merginų Klaipėdos "Gintarinis" choras džiaugiasi, kad tarp repeticijų pavyko atrasti laiko ir tokiems pasirodymams, kurie buvo skirti ne tik varžytis su kitais chorais.

 „Kiekviena moteris yra ypatinga, kai ji yra savimi ir nebijo atsiskleisti. Svarbiausia atrasti tikrąjį grožį, kylantį iš savęs“, - teigė atlikėjas E. Lubys ir pridūrė: „Moterų pataisos namuose atmosfera iš tiesų nėra nei nedraugiška, nei šalta – moterys ir tokioje vietoje atranda būdų išreikšti save. Tuo jos ir yra žavios“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių