Grupės „Pinup girls“ narė: papuošalas – moters vizitinė kortelė

  • Teksto dydis:

Daugelis moterų patvirtins, kad posakis „Deimantai – geriausi merginų draugai“  ne iš piršto laužtas. Pasak žinomos aksesuarų kūrėjos Simonos Brazdžionytės, moters puošybos istorija siekia seniausius laikus, kuomet vyrai, siekdami užkariauti jų širdis, dovanodavo įmantriausius papuošalus iš brangakmenių ar tauriųjų metalų.

„Manau, kad kiekviena moteris mėgsta blizgučius, mėgsta puoštis, ir vyrai, norėdami jas sužavėti, dovanoja juos kaip prisiminimą, kaip įsimintiną istoriją, kaip dalelę jų bendro gyvenimo“, – teigia kūrėja.

Pasak populiarios merginų grupės „Pinup girls“ atlikėjos Ievos Mackevičienės, šiandien papuošalai užimą ne ką mažiau svarbią vietą moters gyvenime, tačiau jų nebūtina turėti daug. „Kiekvienai moteriai papuošalas turėtų būti kaip jos maža, nerašyta vizitinė kortelė. Aš turiu vieną ar du mėgstamiausius, vyro dovanotus, papuošalus ir man to pakanka“, – sako dainininkė.

Artėjant gražiausioms metų šventėms šeštadienio laida „Mes pačios“,  kartu su jos vedėja Nijole Pareigyte Rukaitiene, lankysis aksesuarų pristatymo renginyje, kuriame domėsis ne tik papuošalo istorija, bet moterų galimybėmis per šventes atrodyti stulbinančiai. Kaip visada, laidos kūrėjai aptars moterų sveikatos klausimus. Daug dirbančioms ir savo sveikata pamirštančioms pasirūpinti damoms, laida paruošė puikių patarimų akių priežiūros  bei ginekologijos srityje.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė Rukaitienė prie ekranų visų lauks jau šį šeštadienį 9.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių