Humoristo P. Ambrazevičiaus amplua: su ledais – pas vargingai gyvenančius vaikus

  • Teksto dydis:

Birželį vykusios ledų akcijos „Pasidalink džiaugsmu“ metu visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globojamiems vaikams buvo padovanota 7225 litrai ledų.

Prie akcijos prisijungė ir žinomas humoristas, televizijos viktorinos „Kas ir kodėl“ vedėjas Paulius Ambrazevičius, kuris lankėsi Smalininkų dienos centre ir kartu su vaikais smaguriavo ledais.

„Aplankyti vaikų į „Gelbėkit vaikus“ dienos centrą vykau pirmą kartą. Nors vaikų šiame centre nebuvo daug, tačiau kartu praleidome labai smagią ir jaukią popietę valgydami ledus ir kalbėdami apie savo mėgstamiausias veiklas, svajones. Nors iš pradžių, kai dalinau ledus, jie nedrąsiai prašė vieno ar kito skonio, pabaigoje jau visiškai įsidrąsino. Dienos centrą lanko labai malonūs ir draugiški vaikai – susitikimo pabaigoje jie mus nustebino įteikdami dovanas – rankų darbo popierines gėles“, – įspūdžiais dalinasi Paulius Ambrazevičius.

„Su „Gelbėkit vaikus“ organizacija draugaujame jau seniai. Jiems, žinoma, nuolat reikalinga rimta pagalba, susijusi su dienos centrų atidarymais, maisto parama, priemonėmis ugdymui ir pan., tačiau šį kartą norėjome prisiminti ir tokias kasdienes, mažas taigmenas kaip ledai, kurie kiekvienam vaikui yra tikras vasaros malonumas. Smagu, kad taip galime pasaldinti jų vasaros dienas. Tiesa, tik paskelbus apie ledų akciją į „Gelbėkit vaikus“ dienos centrus kreipėsi ir daugiau geradarių, kurie atskubėjo pas vaikus su ledų dėžėmis“, – sako Giedrė Bielskytė, akcijos iniciatorės „Rimi Lietuva“ Viešųjų ryšių vadovė.

32 „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus lanko daugiau nei 700 vaikų iš socialinės rizikos ir itin vargingai gyvenančių šeimų visoje Lietuvoje. Vaikų dienos centruose vaikai maitinami, jiems suteikiamos galimybės pailsėti, paruošti pamokas, praleisti laisvalaikį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių