Į Lietuvą be bagažo grįžę „Fusedmarc“: Kijevas nenori mūsų paleisti

Į Lietuvą sekmadienio vakarą po „Eurovizijos“ dainų konkurso grįžę šiųmetiniai Lietuvos atstovai „Fusedmarc“ kelionę užbaigė kaip ir pradėję – be pasimetusio bagažo. „Kijevas nenori mūsų paleisti“, – šypsojosi grupės vokalistė daugiau nei valandą oro uoste laukusiai žiniasklaidai ir netrukus atskleidė, jog į Kijevą jie ketina skristi jau po mėnesio, tik šįkart – ilgesniam laikotarpiui.

Į Vilnių, kuriame laukė ne tik didžiulis būrys žiniasklaidos atstovų, bet ir V. Ivanovskajos ir Deniso Zujevo artimieji su gėlėmis, atlikėjai grįžo puikios nuotaikos. „Eurovizija baigėsi. Toliau mūsų laukia daug veiklos“, – vos įžengusi į atvykimo salę kalbėjo V. Ivanovskaja.

Nors lėktuvas nusileido laiku, į oro uosto laukiamąjį atlikėjai įžengė daugiau nei po valandos. „Kijevas mūsų nenorėjo paleisti. Neatvažiavo mūsų lagaminai ir instrumentai, tad turėjome pildyti anketas. Bagažas mus pasieks tik rytoj“, – šypsojosi V. Ivanovskaja. Būtent dingusiu bagažu – kartonine spinta su sceniniais kostiumais jų kelionė ir prasidėjo.

Atlikėjai teigė, jog kelionėje spėjo ne tik apžiūrėti miestą, sudalyvauti konkurse, bet ir užmegzti pažinčių. „Mus pakvietė į festivalius, ir jau po mėnesio mes keliausime atgal į Kijevą. Kadangi veiklos ten – daug, ir gana įspūdingos, mes planuojame ten pagyventi ir net susipažinome su žmogumi, kuris užsiima nekilnojamu turtu ir mums padės įsigyti loftą. Matote, labai gražūs ženklai, apie kuriuos pagalvojus, jie išsipildo. Nes iš širdies viskas eina“, – svarstė V. Ivanovskaja.

Mūsų planas būtų kitoks ir mes laikytumėmės tvirčiau, būtume drąsesni.

Paklausti, ką veikė per pastarąsias tris laisvas dienas, atlikėjai teigė, jog pasinaudojo proga geriau susipažinti su miestu. „Ilsėjomės, iš arčiau susipažinome su Kijevu, stebėjome „Eurovizijos“ finalą ir sirgome už portugalą Salvadorą Sobralį. Esame labai laimingi dėl jo pergalės, jis mums patiko iš pat pradžių“, – tikino dainininkė.

Atlikėjai teigė, jog per šias dvi savaites jiems labiausiai įsiminė pats miestas, ukrainiečių atvirumas ir šiluma. „Be to, maistas labai skanus“, – juokėsi V. Ivanovskaja.

Nors žiniasklaida šįryt skelbė, jog Lietuva antrajame pusfinalyje užėmė 17 vietą iš 18, patys atlikėjai tikino to nežinoję iki pat šio vakaro, kol jiems to nepranešė žiniasklaidos atstovai. „Septyniolika – labai geras skaičius. Bet, matyt, mūsų kelias turėtų tiestis ne „Eurovizijos“ linkme, o kažkur kitur. O kitur mes jau – dvidešimt metų. Mes turime veiklos“, – tvirtino atlikėja.

Ji teigė, jog jei turėtų galimybę, dabar jau ruošdamasi „Eurovizijai“ daug ką keistų. „Tikriausiai kitaip dėliotume žingsnius nuo pat pradžių. Viskas būtų kitaip, nes dabar jau viskas aišku. Mūsų planas būtų kitoks ir mes laikytumėmės tvirčiau, būtume drąsesni“, – kalbėjo dainininkė.

Taip pat atlikėja teigė nieko nežinojusi apie žiniasklaidoje užvirusį skandalą dėl pasirodymo metu parodyto pergalės ženklo ir tikino jį parodžiusį visiškai atsitiktinai. „Aš visada rodau vieną pirštą, galbūt nuleidžiant ranką netyčia ištiesiau ir antrą pirštą. Specialiai jokių ženklų rodyti neketinau. Ir būtent tuos keturi nagus pasiilginau tiesiog šiaip sau, negalvodama apie kokią V raidę ar kažką panašaus“, – teigė atlikėja.

Nors Lietuvos atstovai antrajame pusfinalyje užėmė 17 vietą ir į finalą nepateko, jie neatmeta galimybės į konkursą sugrįžti dar kartą. „Jei tik turėsime dainą, kuri kvies taip, kaip ši“, – tvirtino „Fusedmarc“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sie" dainoreliai' per gerai save vertina

sie" dainoreliai' per gerai save vertina portretas
pasirodymas ir daina apgailetini.nesuprantamas dalykas kad pastovei lietuva siuncia bebalsius,'atlikejus'. ir ta vertinimo komisijaLRT keistoka,turintys gerus vokalinius duomenis vertinami prastai,o bebalsei vertinami gerai.tikreusei tos komisijos kai kurie narei neturi klausos,ir prastas regejimas.

Klaipediete

Klaipediete portretas
Kaltinimai , kad patys juos issirinkome NEPAGRYSTI, rinkome ne mes, rinko saujele komisijos nariu, kuriems tas pat , kas vaziuos? Fusedmarc--prastas is prastu pasirinkimu atstovauti Lietuvai, nors TIKRAI buvo vertu , geru atlikeju, bet musu ,,specialiai komisijai NETIKO''.Sie atlikejai ne tik, kad nesilti, bet pilni pagiezisko dziaugsmo, erogancijos. AS JU NERINKAU,!

Anonimas

Anonimas portretas
Chaholai PAVOGE. Tai didziausi vagys Europoje. O siaip eurovizija jau savo atgyveno. DEGENERATU samburis ir pinigu ismelzimo masina. Nors DEBILAMS debiliski renginiai tinka.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių