I. Stasiulytės jautrus laiškais vyresnei dukrai: visada būsi mano pirmoji meilė

  • Teksto dydis:

Prieš kelis mėnesius su šokėju Deividu Meškausku dukros susilaukusi aktorė Ineta Stasiulytė šį kartą viešai jautrius žodžius išsakė vyresnei savo dukrai Upei.

"Šiandien mano mergytei jau 14. Ji pasakytų – tik 14. Prieš 14 metų šią dieną važiavau į ligoninę 8 val. ryto ir jau 14.10 val. susitiko mūsų žvilgsniai. Tiesa, žiūrėjai į mane pramerkusi vieną akį. Jaučiausi pakylėta iki dangaus ir negalėjau nuo tavęs akių patraukti visas 24 val. per parą. Norėjau būti tau tobula mama, todėl pirmus tris mėnesius beveik nemiegojau", – pirmadienį socialiniame tinkle "Facebook" rašė I. Stasiulytė.

Žinoma moteris pridūrė, kad tik dabar supranta, jog tik pailsėjusi ir besirūpindama savimi gali dukrai rodyti teisingą pavyzdį, kaip reikia rūpintis ir mylėti save.

"Augau kartu su tavimi. Tu labai išmintinga ir jau dabar pasakai man tokių dalykų, kurie priverčia susimąstyti. Dėkoju, kad pasirinkai mane tapti tavo mama, Upyte. Labai tave myliu. Tu visada būsi pirmoji mano meilė. Sėkmės tau, Angele mano", – aktorė savo įraše nepagailėjo ir jaustukų – širdelių, šypsenėlių, bučinių.

Jautrus I. Stasiulytės laiškas dukrai virtualioje erdvėje iki antradienio ryto sulaukė daugiau nei tūkstančio patiktukų.

Primename, kad aktorė I. Stasiulytė ir šokėjas Deividas Meškaukas spalio 11 dieną susilaukė pirmosios bendros atžalos – dukters Marijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu  portretas
kur netekes tavo upe,idomu kuo taps tapus kieno nors intaku...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių